Συνάντηση δημάρχου Φιλοθέης – Ψυχικού με τους Συλλόγους Γονέων των σχολείων του Δήμου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συνάντηση δημάρχου Φιλοθέης – Ψυχικού με τους Συλλόγους Γονέων των σχολείων του Δήμου

Με τους Συλλόγους Γονέων των σχολείων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού συναντήθηκε ο δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης προκειμένου να συζητηθούν τα σχέδια όλων για τα σχολεία του Δήμου.

Σε σχετική ανάρτησή του στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος σημειώνει:

Πρώτη προτεραιότητα τα σχολεία μας.

Χθες το απόγευμα είχα τη χαρά να συναντηθώ στο δημαρχείο με τους 13 Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου μας. Τους ανθρώπους που διαθέτουν από τον πολύτιμο χρόνο τους και ασχολούνται με το πιο νευραλγικό κομμάτι του Δήμου μας, τους μαθητές μας, και την καλή λειτουργία των σχολείων μας. Στη συνάντηση ήταν η πρόεδρος της Ένωσης, Γιώτα Πλιάκα, η πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Αλίκη Γκιζελή, και ο πρόεδρος Δευτεροβάθμιας, Δημήτρης Φωτιάδης.

Γνωριστήκαμε και ανταλλάξαμε πολύτιμες απόψεις πάνω στα σχέδια που όλοι μας θέλουμε να υλοποιήσουμε για τα σχολεία του Δήμου μας. Τους συνεχάρη και τους τόνισα ότι προσφέρουν πολύτιμο έργο και είμαι πολύ περήφανος που έχουμε τόσους ενεργούς Συλλόγους Γονέων. Είμαι βέβαιος πως με τη σωστή συνεργασία μπορούμε να κάνουμε πολλά! Είναι στο χέρι μας να αξιοποιήσουμε όλους τους διαθέσιμους χώρους και πόρους και να δημιουργήσουμε όμορφες, κοινωφελείς και παραγωγικές δραστηριότητες για τα παιδιά μας.

Δεσμεύτηκα δημόσια πως θα είμαι, όπως πάντα, δίπλα στα παιδιά και φυσικά στο πλευρό των γονέων. Έχουμε να κάνουμε πολλά!

Ό,τι κι αν κάναμε στη ζωή μας, κανείς δεν ξέχασε ποτέ τα σχολικά του χρόνια. Οφείλουμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας τα σωστά εφόδια, ώστε να χτίσουν κι εκείνα με τη σειρά τους, τις δικές τους, ξεχωριστές αναμνήσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet