Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Μικροί Ηγέτες©» στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Μικροί Ηγέτες©» στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου συνεχίζεται το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μικροί Ηγέτες©», που απευθύνεται σε μαθητές ΣΤ’ Δημοτικού, Γυμνασίου & Α’ Λυκείου και το οποίο «τρέχει» το «Στέκι του Παιδιού» στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού.

Στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων ζωής (life skills) μέσω του δημιουργικού λόγου, του εναλλακτικού και καινοτόμου τρόπου σκέψης και των τεχνών. Η συνύπαρξη διαφορετικών ηλικιών αποτελεί επιδίωξη του προγράμματος, καθώς προσομοιώνει την μελλοντική κοινωνική και επαγγελματική πραγματικότητα των μαθητών.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιάσει και εφαρμόζει η κα Βάλια Λουτριανάκη (φιλόλογος – εκπαιδευτικός στο Αρσάκειο Ψυχικού, πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για την Προώθηση της Ρητορικής στην Εκπαίδευση).

Στο πλαίσιο του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν 10 δίωρες συναντήσεις (17:30 – 19:30), με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων τα 20 άτομα, ενώ θα παρασχεθεί βεβαίωση συμμετοχής με αναλυτική αναφορά στο περιεχόμενο των εργαστηρίων.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα Θεάτρου – Κτήριο πολλαπλών χρήσεων Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού (Ρήγα Φεραίου & Μπουμπουλίνας, τηλ.: 210 6728043).

Δηλώσεις συμμετοχής στο [email protected]

Υπεύθυνος Προγράμματος «Στέκι του Παιδιού», Πάνος Μιχαλάκος, πληροφορίες: 6945 297974.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet