Συνεχίζονται οι πιέσεις του δημάρχου Φιλοθέης – Ψυχικού προς τα ΕΛ.ΤΑ. για τις… αρρυθμίες στην παράδοση
Κοινωνία

Συνεχίζονται οι πιέσεις του δημάρχου Φιλοθέης – Ψυχικού προς τα ΕΛ.ΤΑ. για τις… αρρυθμίες στην παράδοση

Ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού, ύστερα από τις καταγγελίες των κατοίκων για μεγάλες καθυστερήσεις στην παράδοση της αλληλογραφίας στους παραλήπτες τους, λόγω της σοβαρής υπολειτουργίας των καταστημάτων των ΕΛ.ΤΑ. που εδρεύουν στον Δήμο και κατόπιν συνεχούς τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον φορέα, στις 11 Μαρτίου συναντήθηκε προσωπικά με τον τομεάρχη Ταχυδρομικών Πρακτορείων ΕΛ.ΤΑ., Θεόδωρο Φεργάδη, στο Blue Bell στο Ψυχικό.

Ο δήμαρχος μετέφερε αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι δημότες. Από την πλευρά των ΕΛ.ΤΑ. αναφέρθηκε ότι έληξαν οι στάσεις εργασίας των υπαλλήλων τους και ότι η παρούσα κατάσταση θα ομαλοποιηθεί. Ο κ. Δημήτης Γαλάνης επέμεινε ακόμη ότι, λόγω του κλεισίματος του καταστήματος του Ψυχικού, πρέπει να δοθεί στο συγκεκριμένο πρακτορείο και η αρμοδιότητα των συστημένων, καθώς και η διανομή των δεμάτων, προκειμένου να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι δημότες.

Στη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκε, επίσης, ο χώρος του πρακτορείου και οι εκπρόσωποι των ΕΛ.ΤΑ. (συμπεριλαμβανομένων του υπευθύνου της ευρύτερης περιοχής που υπάγεται ο Δήμος, καθώς και ενός μηχανικού) ανέλαβαν να μεταφέρουν τα αιτήματά του Δήμου στην κεντρική διοίκηση.

Σε συνέχεια της συνάντησης αυτής ο δήμαρχος απέστειλε την Παρασκευή 20 Μαρτίου επιστολή προς την κεντρική διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ., ζητώντας να εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση από τον φορέα, στην οποία θα δηλώνεται ότι η διανομή της αλληλογραφίας στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού γίνεται με καθυστέρηση ενός μηνός, ώστε να αποφευχθούν σοβαρές συνέπειες σε βάρος των δημοτών, όπως διακοπή ηλεκτροδότησης κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet