Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού: Να συνδράμουμε τους πυρόπληκτους
Κοινωνία

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού: Να συνδράμουμε τους πυρόπληκτους

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού καλεί τους εργαζόμενους στον Δήμο να συνδράμουν τους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής, καθώς και να δώσουν εθελοντικά αίμα.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ. σημειώνεται:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τη μεγάλη τραγωδία που προκλήθηκε από τις πυρκαγιές στην Αττική, τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη σε όλους τους πολίτες που επλήγησαν και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

Καλούμε τους συναδέλφους μας να συνδράμουν για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας. Σύμφωνα με τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου αυτή τη στιγμή είναι σημαντική η οικονομική βοήθεια, η προσφορά αίματος και η προσφορά εθελοντών στις πληγείσες περιοχές.

Ειδικός Λογαριασμός Πυρόπληκτων:

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου έχει προβεί σε δημιουργία ειδικού τραπεζικού λογαριασμού σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς προκειμένου όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν και οικονομικά στην προσπάθεια ανακούφισης και ενίσχυσης των πυρόπληκτων συμπολιτών μας:

Αριθμός Λογαριασμού: 5186092291418
ΙΒΑΝ: GR20 0172 1860 0051 8609 2291 418
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
ΒΙC/SWIFT: PIRBGRAA

Τράπεζα Αίματος

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου διαθέτει Τράπεζα Αίματος στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Λαϊκό». Μπορείτε εθελοντικά να προσφέρετε αίμα στους σταθμούς αιμοδοσίας των νοσοκομείων της επικράτειας με αποδέκτη «Τράπεζα Αίματος Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου» και αναφερόμενο νοσοκομείο το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Λαϊκό».

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet