Τους 52 αριστούχους αποφοίτους των δημόσιων λυκείων του βράβευσε ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού
Φωτογραφία: Studio Gakis
Κοινωνία

Τους 52 αριστούχους αποφοίτους των δημόσιων λυκείων του βράβευσε ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Λυκείου Νέου Ψυχικού ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού βράβευσε τους αριστούχους αποφοίτους των δημόσιων λυκείων του που διακρίθηκαν στις πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις του σχολικού έτους 2022. 

Ειδικότερα, βραβεύτηκαν 52 μαθητές, 4 από το Παλαιό Ψυχικό, 6 από τη Φιλοθέη, 5 από το Νέο Ψυχικό και 38 από τη Βαρβάκειο, που ο μέσος όρος τους ξεπέρασε το 18 στα 4 μαθήματα της κατεύθυνσής τους, με πρώτη των πρώτων μια νεαρή κοπέλα η οποία, με 76,9 στα 80, εισήχθη στο Πολυτεχνείο, στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, απόφοιτη Βαρβακείου. 

«Με πολύ υπερηφάνεια καμαρώσαμε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση τους νέους μας, αλλά και τους εκπαιδευτικούς μας, οι οποίοι, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων, έχουν διαμορφώσει ένα όμορφο κλίμα δημιουργικότητας και φιλομάθειας στα σχολεία μας» σημειώνει η δημοτική αρχή. 

Στην τελετή βραβεύθηκαν και οι απελθόντες διευθυντές Ορσαλία Γερακίνη (1ο Δημοτικό Νέου Ψυχικού) και Μανώλης Κιουλάφας (1ο Γυμνάσιο Νέου Ψυχικού) για την προσφορά τους στην Εκπαίδευση. 

Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με την Δημοτική Επιτροπή Παιδείας και τον πρόεδρό της Γιώργο Παπαχρόνη, αλλά και την Ένωση Γονέων του Δήμου, με πρόεδρο την Γιώτα Τσαντήλα-Πλιάκα

Ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης τόνισε: «Από την αρχή της θητείας μου δεσμεύτηκα ότι τα σχολεία μας θα αποτελέσουν προτεραιότητατα. Για εμένα η στήριξη της Παιδείας ως αξίας, με συνέπεια, είναι η πάγια και μακροπρόθεσμη δέσμευσή μου, αποτελεί αντανάκλαση των αρχών μου, αλλά και του δημόσιου λειτουργήματος που υπηρετώ». 

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι αντιδήμαρχοι, η πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, μέλη της δημοτικής αρχής, οι βουλευτες Βόρειου Τομέα Αττικής Θεόδωρος Ρουσσόπουλος, Γιώργος Κουμουτσάκος και Δημήτρης Καιρίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αττικής Γιάννης Κεχρής και ο πολιτευτής της Ν.Δ. Φώτης Καρύδας

«Η επιβράβευση της προσπάθειας των νέων μας, η κατάκτηση της γνώσης και η αναγνώριση των ικανών και των άξιων αποτελούν προοπτική και εγγύηση για ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο αύριο. Καλή σταδιοδρομία, τα πιο θερμά συγχαρητήρια από καρδιάς σε όλους» καταλήγει η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet