Το Κ.Σ. Ψυχικού καλεί πολίτες κάθε ηλικίας να συμμετάσχουν στη νέα Ομάδα Εθελοντών που δημιουργεί
Κοινωνία

Το Κ.Σ. Ψυχικού καλεί πολίτες κάθε ηλικίας να συμμετάσχουν στη νέα Ομάδα Εθελοντών που δημιουργεί

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ψυχικού ανακοινώνει, την απόφαση του να δημιουργήσει Ομάδα Εθελοντών, η οποία σκοπό θα έχει την ανιδιοτελή και χωρίς αντάλλαγμα προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση το Συμβούλιο καλεί πολίτες κάθε ηλικίας να συμβάλλουν, να στηρίξουν την απόφαση αυτή και να ενταχθούν στην Ομάδα Εθελοντών, ώστε να ασχοληθούν ενεργά σε δράσεις της Κοινότητας.

Ειδικότερα το Κοινοτικό Συμβούλιο Ψυχικού αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

«Οι Έλληνες έχουμε αποδείξει ότι η αλληλεγγύη και η προσφορά είναι αναπόσπαστο κομμάτι του DNA μας.

»Ο εθελοντισμός προσδίδει νέο περιεχόμενο στη ζωή μας, συμβάλλει καθοριστικά στην επίλυση θεμάτων που προκύπτουν και σε έκτακτες ανάγκες και είναι η ατομική συνεισφορά του καθενός μας που δεν σχετίζεται με κέρδος, αμοιβή ή καριέρα, αλλά στοχεύει στην ευημερία των συνανθρώπων και του συνόλου της κοινωνίας.

»Η Κοινότητα Ψυχικού θα συνεργαστεί με άλλες εθελοντικές οργανώσεις, με την Επιτροπή Εθελοντισμού του Δήμου και θα προχωρήσει στην υλοποίηση προγραμμάτων εκπαίδευσης εθελοντών.

»Όσα άτομα ενταχθούν στην Ομάδα Εθελοντών του Κ.Σ. Ψυχικού θα τύχουν πλήρους ενημέρωσης και προσωπικής καθοδήγησης.Θα έχουν τη δυνατότητα να αποδεχθούν ή και να απορρίψουν οποιαδήποτε εθελοντική εργασία τους ανατεθεί. Επίσης, διατηρούν το δικαίωμα να τερματίσουν τις υπηρεσίες τους ως εθελοντές, όποτε επιθυμούν.

»Παροτρύνουμε τους συνδημότες μας να βιώσουν τη χαρά της εθελοντικής προσφοράς δηλώνοντας συμμετοχή».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν σχετική επιστολή εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email: [email protected], ταχυδρομικά ή διά χειρός, στο γραφείο της Κοινότητας Ψυχικού (Στρατηγού Καλλάρη 13, Ψυχικό, 15452» ή και τηλεφωνικά στο αριθμό: 210 6753855.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet