Χριστουγεννιάτικο bazaar από το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας «Εστία»
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικο bazaar από το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας «Εστία»

Το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Εστία» διοργανώνει εορταστική αγορά από το Σάββατο 15 έως την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου  με το γούρι του 2019 να είναι ένα σύμβολο για τις προτεραιότητες του καθενός.

Το bazaar θα διεξάγεται από τις 10:00 έως τις 20:00 στον χώρο της «Εστίας» (Σόνιας Νικολακοπούλου 13, Ν. Ψυχικό, τηλ. 210 6713149).

Στο φετινό bazaar, οι επισκέπτες θα βρουν υπέροχα γούρια, στολίδια ξύλινα, πάνινα και μεταλλικά, ξύλινες κατασκευές, πινακάκια, σπιτικά μελομακάρονα και κουραμπιέδες, λικέρ, γλυκά του κουταλιού και πολλά ακόμη χριστουγεννιάτικα είδη, μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες με πολύ μεράκι και αγάπη για όλους εσάς, από τα παιδιά, τους εκπαιδευτές και τους εθελοντές της ΕΣΤΙΑΣ.

Το Κέντρο «Εστία» επισημαίνει σχετικά με το bazaar:

Το τυχερό γούρι των bijoux bizarres για το 2019 κουβαλάει επάνω του έναν μικρό κι έναν μεγάλο συμβολισμό:

Από τη μία, η βελόνα και το νήμα αναπαριστούν το «ι» και το «θ» μαζί, δηλαδή τον ελληνικό αριθμό 19.

Από την άλλη, το μικρό αυτό κόσμημα έρχεται να θυμίσει στον ιδιοκτήτη του ότι η ζωή προσφέρει «νήματα» και «βελόνες» που ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει διαφορετικά. Να ράψει μια πληγή που αιμορραγεί. Να «ζωγραφίσει» και να εντυπωσιάσει μ’ ένα κέντημα. Να πλέξει μια κουβέρτα για να ζεσταθεί και να ζεστάνει τους αγαπημένους του. 

Για την Εστία, «αυτή» η βελόνα κι «αυτή» η κλωστή είναι η βελόνα κι η κλωστή που οι εθελόντριες κι οι εθελοντές βάζουν ως προτεραιότητα να χρησιμοποιήσουν για να επικουρήσουν το έργο της Εστίας. Για να βοηθήσουν τα παιδιά, για να στηρίξουν τις οικογένειές τους, για να δώσουν έμπνευση στους εκπαιδευτές, το προσωπικό, τους υπόλοιπους εθελοντές. «Κεντούν» το μήνυμα ότι η προσφορά αγάπης είναι προτεραιότητα ζωής. «Κεντούν» το δέντρο της Εστίας που χρόνο με το χρόνο ψηλώνει, «κεντούν» τον κήπο της Εστίας που απλώνεται και ανθίζει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet