2.000 άτομα στην ψηφιακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού
Κοινωνία

2.000 άτομα στην ψηφιακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού

Με μεγάλη συμμετοχή δημοτών πραγματοποιήθηκε η τελετή κοπής της πίτας του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού για πρώτη φορά εξ’ ολοκλήρου με live streaming, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης στην ομιλία του τόνισε:

«Σας υποδέχομαι με αισιοδοξία γιατί ως Δήμος τις δυσκολίες του 2020 μετατρέψαμε σε πλεονεκτήματα, με μετάβαση σε κατάλληλες ψηφιακές υποδομές & διασφαλίσαμε παράλληλα πρόσβαση των δημοτών μας σε ζωτικής σημασίας υπηρεσίες όπως η έκδοση όλων των πιστοποιητικών ηλεκτρονικά χωρίς τη φυσική σας παρουσία .

»Ανταποκριθήκαμε, με ταχύτητα στην ψηφιακή αναγκαιότητα-επανάσταση, αναβαθμίσαμε τις τεχνολογικές υποδομές του Δήμου, αλλά και την κυβερνοασφάλειά μας.

»Ακόμη, είμαι βέβαιος ότι μοιράζεστε μαζί μου την χαρά πως το ολοπράσινο προάστιό μας αναδείχθηκε νικητής, μέσα από αυτήν τη δύσκολη χρονιά, αφού μας επέτρεψε να περπατήσουμε περισσότερο, να αναπνεύσουμε περισσότερο καθαρό αέρα, να αναγνωρίσουμε την αξία των άπλετων χώρων για άσκηση, περιπάτους και ποδήλατο».

Ευχές απηύθυναν μέσω zoom από τα σπίτια τους, νυν υπουργοί & βουλευτές του Βόρειου Τομέα της Αττικής, επισημαίνει η διοίκηση.

Ειδικότερα, χαιρετισμούς απηύθυναν ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η κ. Νίκη Κεραμέως, υπουργός Παιδείας, ο κ. Κωστής Χατζηδάκης, υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, η κ. Ζωή Ράπτη, υφυπουργός Υγείας και η κ. Ζέτα Μακρή, υφυπουργός Παιδείας.

Παρόντες ήταν επίσης, η κ. Βίκυ Λοΐζου, γενική γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Καιρίδης και η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα, κ. Λουκία Κεφαλογιάννη.

Μέσω βίντεο ευχήθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης, ενώ με τον ίδιο τρόπο μεταδόθηκε και το καλοσώρισμα του 2021 από τους επικεφαλής των δραστήριων συλλόγων του Δήμου.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, η διοίκηση του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού αναφέρει:

Μαγνητοσκοπημένη είδαμε την τελετή επίδοσης τιμητικών πλακετών σέ δύο επιφανείς δημότες μας, στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπιο Παυλόπουλο και στον κορυφαίο διεθνώς αναγνωρισμένο Έλληνα επιστήμονα Δημήτριο Νανόπουλο.

Ακολούθησε το βίντεο με την ευλογία της πίτας στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών από τον πρωτοσύγκελο αρχιμανδρίτη Βαρνάβα Θεοχάρη, εκπρόσωπο του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, ο οποίος έστειλε και τις ευχές του .

Αμέσως μετά ο δήμαρχος και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κλαίρη Σινανιώτου, έκοψαν την πίτα.

Το λόγο έλαβαν διαδικτυακά επίσης για να απευθύνουν χαιρετισμούς ο κ. Παντελής Ξυριδάκης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Συμμαχία Πολιτών και ο κ. Νίκος Κανελλάκης επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ενωμένη Δημαρχία Πολιτών.

Κατά τη ζωντανή μετάδοση με τον δήμαρχο από το γραφείο του και την παρουσιάστρια-δημοσιογράφο Ειρήνη Νικολοπούλου από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τηρήθηκαν, με αυστηρότητα, όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής, λόγω πανδημίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet