Γέμισε παιδιά και γονείς το Cine Φιλοθέη για το θεατρικό αναλόγιο της Κάρμεν Ρουγγέρη
Πολιτισμός

Γέμισε παιδιά και γονείς το Cine Φιλοθέη για το θεατρικό αναλόγιο της Κάρμεν Ρουγγέρη

Το καλοκαίρι ξεκίνησε με χαρά για όλα τα παιδιά του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, που υποδέχτηκαν στο Cine Φιλοθέη την κορυφαία ελληνίδα παραμυθοποιό Κάρμεν Ρουγγέρη, με τους συνεργάτες της, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

«Ο όμορφος κινηματογράφος μας γέμισε παιδικές φωνές αφού δεκάδες οικογένειες συνόδευσαν παιδιά τους για να παρακολουθήσουν το αναλόγιο της νεραΐδας Καλής και του μικρού συγγραφέα μιας πρωτότυπης παράστασης βασισμένη στο βιβλίο της “Έρχεσαι μαζί μου;”», επισημαίνει η διοίκηση.

Ο δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού, Δημήτρης Γαλάνης, καλωσόρισε την κ. Ρουγγέρη, με θερμά λόγια:

«Είμαστε ευτυχείς και ενθουσιασμένoι που η καλύτερη παραμυθοποιός της Ελλάδας διάλεξε το προάστιό μας για να πραγματοποιήσει αυτή την έκτακτη εμφάνιση και να βρεθεί κοντά στα παιδιά μας αλλά και στους γονείς.

»Χαιρόμαστε, λοιπόν, που σήμερα εδώ είστε τόσοι πολλοί για να ακούσετε την αφήγηση της πιο δημοφιλούς ηθοποιού, συγγραφέως, θεατρικής παραγωγού, που πάνω από 25 χρόνια διασκεδάζει & διαπαιδαγωγεί τους μικρούς της φίλους, διασκευάζει θαυμάσια έργα του ελληνικού και παγκόσμιου παιδικού θεατρικού ρεπερτορίου».

Στο τέλος, ο κ. Γαλάνης ζήτησε από όλα τα παιδιά να χειροκροτήσουν και να πουν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην κ. Ρουγγέρη.

H γνωστή ηθοποιός ταξίδεψε τα παιδιά στον μαγικό κόσμο των ηρώων παλιών παραμυθιών, όπως η Κοκκινοσκουφίτσα, ο Τομ Σόγερ, ο Εβενέζερ Σκρουτζ, η Σταχτοπούτα, η Κολοβή Αλεπού από τους Μύθους του Αισώπου, η Χαλιμά, ο ιθαγενής Παρασκευάς, η Κακιά Βασίλισσα, ο Δον Κιχότης και ο βαρόνος Μινχάουζεν.

«Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη, δώσε κλώτσο να γυρίσει», είπε η κ. Ρουγγέρη και ξεκίνησε το θεατρικό της αναλόγιο με το παραμύθι των παραμυθιών, μια καταπληκτική ιστορία με ήρωα έναν συγγραφέα.

«Τυχεροί οι γονείς και τα παιδιά του προαστίου μας, αφού η πολυαγαπημένη παραμυθοποιός ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση μόνο του δικού μας Δήμου για μια έκτακτη εμφάνιση, αφού, λόγω καραντίνας, είχε αποφασίσει να μην κάνει περιοδεία», επισημαίνει η δημοτική αρχή.

Η παράσταση ήταν δωρεάν, όπως και όλες οι οι άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που προγραμματίζει ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού για το καλοκαίρι 2021.

Η Νικόλ Δημητρακοπούλου είχε την επιμέλεια για τη διοργάνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet