«Το Αηδόνι, ο Αυτοκράτορας & ένα Χρυσό Κλουβί» στο Αθλητικό Κέντρο Ν. Ψυχικού
Πολιτισμός

«Το Αηδόνι, ο Αυτοκράτορας & ένα Χρυσό Κλουβί» στο Αθλητικό Κέντρο Ν. Ψυχικού

Η παιδική παράσταση «Το Αηδόνι, ο Αυτοκράτορας & ένα Χρυσό Κλουβί», βασισμένη στο παραμύθι του Hans Christian Andersen «Το Αηδόνι του Αυτοκράτορα», παρουσιάζεται την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού.

Πρόκειται για τη γνωστή ιστορία του αηδονιού και του αυτοκράτορα, που προσπάθησε να το φυλακίσει μέσα σε ένα χρυσό κλουβί. Το γλυκό αηδονάκι φυλακίζεται εκεί, κελαηδά συνεχώς κι η ζωή του αυτοκράτορα αποκτά επιτέλους νόημα. Όμως όχι για πολύ… Καθώς τα χρόνια περνούν, ο αυτοκράτορας ενθουσιάζεται με ένα καινούργιο απόκτημα: ένα φανταχτερό μηχανικό κουρδιστό αηδόνι που κελαηδά συνεχώς! Καθώς το αληθινό δεν ήταν πια χρήσιμο, διατάζει να το διώξουν από το παλάτι…

Στην παράσταση, νέα δουλειά της Ομάδας Θεάτρου Σελίδα 231, καθημερινά αντικείμενα μεταμορφώνονται, δύο ηθοποιοί, μία κιθάρα, διάδραση, σκηνική ειλικρίνεια και μαγεία διεγείρουν τη φαντασία των παιδιών ζωντανεύοντας μοναδικά και πρωτότυπα, το γνωστό παραμύθι.

Ένα διαχρονικό παραμύθι για τη φιλία, την ελεύθερη βούληση και την ελευθερία.

Συντελεστές:
Παίζουν: Κωνσταντίνος Καλαβρυτινός, Βίβιαν Κραββαρίτη.
Κίνηση – Χορογραφίες: Ειρήνη Πολυδώρου.
Μουσική επιμέλεια – βοηθός σκηνοθέτη: Γιώργος Μοσκιού.
Σκηνοθεσία: Βίβιαν Κραββαρίτη.
Κατασκευή σκηνικών αντικειμένων: Ελένη Γιαννακοπούλου.

Η παράσταση η οποία θα ξεκινήσει στις 12:00 και θα διαρκέσει έως τις 13:00, απευθύνεται σε παιδιά 4 ετών και άνω και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Θεάτρου του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού (Ρ. Φεραίου &  Μπουμπουλίνας).

Εισιτήριο: 5 ευρώ / άτομο.

Δηλώσεις συμμετοχής μόνο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αποστέλλοντας μήνυμα στο e-mail: [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet