Το Θεατρόνιο στα δημοτικά σχολεία του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού από τις 8 Ιουνίου
Πολιτισμός

Το Θεατρόνιο στα δημοτικά σχολεία του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού από τις 8 Ιουνίου

Η Stand Up Chemistry Θεατρόνιο του χημικού και ηθοποιού δρ. Γιάννη Γουλέ έρχεται στα δημοτικά του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού.

Πρόκειται για μία διαδραστική παράσταση για τις θετικές επιστήμες που εισάγει τους μαθητές στον κόσμο της χημείας με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο, καθώς συμμετέχουν ενεργά, και η κωμωδία γίνεται η καλύτερη αφορμή για βιωματική μάθηση, μέσα από 10 παραστάσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 8 Ιουνίου μέχρι την Τρίτη 14 Ιουνίου.

Η υπόθεση:

Δύο άνθρωποι αταίριαστοι «πειραματίζονται» μέχρι να τα βρούνε. Ένας πατέρας προσπαθεί να πείσει τον γιο του να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό και εκείνος φτάνει μέχρι το Χημείο του Κράτους για να αποδείξει την αξία του. Τέλος,ο Γάλλος κατάσκοπος Οξύ Ζενέ μπλέκει σε μια τρελή καταδίωξη!

Λίγα λόγια για το Θεατρόνιο

Το Θεατρόνιο είναι μια αστική μη-κερδοσκοπική εταιρεία που από το 2015 συνεργάζεται με σχολικές μονάδες και κοινωνικά ιδρύματα έχοντας ως στόχο, οι φυσικές επιστήμες να γίνουν προσιτές σε όλους τους μαθητές-ανεξαρτήτως μαθησιακού επιπέδου ή δυσκολιών.

Συντελεστές:

  • Κείμενο-παρουσίαση: δρ. Γιάννης Γουλές.
  • Σκηνοθεσία: Στέλιος Χλιαράς.
  • Μουσική: Γιάννης Ζουγανέλης.
  • Παιδαγωγική επιμέλεια: Κατερίνα Γριβοκωστοπούλου, MSc.
  • Επιμέλεια κειμένου: Ελπίδα Μηναδάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet