Έκθεση ζωγραφικής στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών «Γ. Καρύδης» στη Φιλοθέη
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Έκθεση ζωγραφικής στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών «Γ. Καρύδης» στη Φιλοθέη

Η έκθεση ζωγραφικής του Πέτρου Κορωναίου με τίτλο «Ανάλυση – Σύνθεση» εγκαινιάζεται την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016, στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών «Γεώργιος Καρύδης» στη Φιλοθέη.

Η εικαστική παρουσία του Πέτρου Κορωναίου ξεκίνησε το 2002. Αρχιτέκτονας με παράλληλες σπουδές στη ζωγραφική και γλυπτική και επίσης δημιουργός πολλών εικαστικών χώρων. Η επαφή του αυτή τον βοήθησε να παρουσιάσει την δική του τόλμη στη ζωγραφική και να τοποθετηθεί η δουλειά του δίπλα σε γνωστούς καλλιτέχνες. Κέρδος του, η μαθητεία κοντά σε αυτούς και η συνεχής αμφισβήτηση και έρευνα πάνω σε θέματα ανάλυσης και σύνθεσης του ζωγραφικού χώρου. Εξού και ο τίτλος της ενότητας αυτής που στοχεύει να τοποθετήσει το βλέμμα του θεατή στο όριο μεταξύ περιβάλλοντος χώρου και ζωγραφικού έργου. Τα θέματά του – νεκρές φύσεις, τοπία, γυμνά εξωτερικού χώρου- αποτελούν την αφορμή της έμπνευσής του.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 7 το απόγευμα στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών «Γεώργιος Καρύδης», (Αριάδνης 13 & Νιόβης, Φιλοθέη, τηλ. 210 6749860)

Επιμέλεια έκθεσης: Έλενα Πάτση.

Διάρκεια έκθεσης: έως και την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016. Ώρες λειτουργίας (7-11/10): 12:00-15:00 & 18:00-21:30.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet