Για τις συνέπειες της «Συμφωνίας των Πρεσπών» μίλησε ο Σωτήρης Ησαΐας στο Ψυχικό
Αυτοδιοίκηση

Για τις συνέπειες της «Συμφωνίας των Πρεσπών» μίλησε ο Σωτήρης Ησαΐας στο Ψυχικό

Ομιλία σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Β3 Ν.Δ. και της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Φιλοθέης – Ψυχικού πραγματοποίησε ο πολιτευτής της Β΄ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία Σωτήρης Ησαΐας και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής  την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου στο Ψυχικό.

Παρουσία πλήθους κόσμου, ο κ. Ησαΐας, επίσημος προσκεκλημένος ομιλητής των διοργανωτών, πραγματοποίησε ομιλία μαζί με τον καθηγητή Άγγελο Συρίγο, τον δημοσιογράφο Αντώνη Πανούτσο και Φώτη Καρύδα, με θέμα την επόμενη ημέρα της «Συμφωνίας των Πρεσπών».

Ο κ. Ησαΐας, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, την πρόεδρο της Νομαρχιακής Β3 της Ν.Δ., Φαίνη Χατζηαθανασιάδου και την πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Φιλοθέης – Ψυχικού, Ζίνα Μπαμπή, μαζί με όλα τα μέλη των Διοικητικών τους Συμβουλίων, αναφέρθηκε εκτενώς στις μακροχρόνιες συνέπειες της Ελλάδας από την υπογραφή της «κατάπτυστης», όπως τη χαρακτήρισε, συμφωνίας των Πρεσπών και τα πολιτικά λάθη της αριστερής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Ανέλυσε διεξοδικά τη συμβολή της Ελλάδας στην οικονομία των Σκοπίων, εστίασε στις ιστορικές τραγικές παραλείψεις, εξήγησε με λεπτομέρεια την επίπλαστη γλώσσα και εθνότητα και τόνισε τους κινδύνους των επόμενων ετών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet