Παντελής Ξυριδάκης: Στις 2 Ιουνίου προστατεύουμε με την ψήφο μας την πόλη μας
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Παντελής Ξυριδάκης: Στις 2 Ιουνίου προστατεύουμε με την ψήφο μας την πόλη μας

«Στις 2 Ιουνίου προστατεύουμε με την ψήφο μας την πόλη μας» τονίζει ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού και εκ νέου υποψήφιος, Παντελής Ξυριαδάκης, καλώντας τους πολίτες του Δήμου να τον στηρίξουν τη Β΄ Κυριακή των εκλογών.

Συγκεκριμένα, μετά τον α΄ γύρο των εκλογών ο κ. Παντελής Ξυριδάκης απευθύνεται προς τους πολίτες του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού με την ακόλουθη ανοιχτή επιστολή:

Στις 26 Μαϊου, κάναμε Μαζί το πρώτο σημαντικό βήμα για να διασφαλίσουμε ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Κερδίσαμε την πρώτη θέση στις Δημοτικές Ενότητες Ψυχικού και Νέου Ψυχικού και τη δεύτερη θέση στη Δημοτική Ενότητα Φιλοθέης.

Το αποτέλεσμα μας γεμίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.  

Δείχνει, όμως, ότι δεν αντιμετωπίσαμε όσο αποτελεσματικά θα έπρεπε όλους αυτούς που επιχειρούν να κτίσουν τοίχους ανάμεσα στις Δημοτικές Ενότητες. Δεν θα τους ακολουθήσουμε σε αυτό τον ολισθηρό δρόμο. Για εμάς όλες οι Δημοτικές Ενότητες είναι ένας Δήμος, μία οικογένεια. Και έτσι θα παραμείνουν.

Οι πολίτες θα ενημερωθούν και θα πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις.   

Στις 2 Ιουνίου, χρειαζόμαστε ξανά την ψήφο όλων των πολιτών.

Αυτών που μας ψήφισαν στον πρώτο γύρο, αλλά κι αυτών που δεν μας ψήφισαν, ώστε να μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι θα ζούμε σε μια πόλη που αξίζεις να ζεις. Για να έχουμε τη δύναμη να υλοποιήσουμε το σχέδιο μας.

Θέλουμε να «γκρεμίσουμε» τις διαχωριστικές γραμμές που επιχειρούν ακόμη και σήμερα να ορθώσουν ανάμεσα μας οι πολιτικοί εκφραστές του λαϊκισμού και της αναποτελεσματικότητας. Να ενώσουμε ξανά, όλους τους πολίτες του Δήμου, πάνω από κόμματα και παρατάξεις.

Ζητάμε τη στήριξή σας.

Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κάνουμε έργο.

Στις 2 Ιουνίου, προστατεύουμε με την ψήφο μας την πόλη μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet