Το «παρών» στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Φιλοθέης-Ψυχικού στις 14/10 έδωσε ο Γ. Κουμουτσάκος
Βουλευτές Βόρειου Τομέα Αθηνών

Το «παρών» στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Φιλοθέης-Ψυχικού στις 14/10 έδωσε ο Γ. Κουμουτσάκος

Η διοίκηση ενημερώνει ότι πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού παρέστη μέλος της κυβέρνησης σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ειδικότερα, η δημοτική αρχή κάνει λόγο «για μια ευχάριστη έκπληξη την οποία έκρυβε η χθεσινή (14/10) συνεδρίαση του Σώματος, όπου παρευρέθηκε ο αν. υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος, αποδεικνύοντας στην πράξη -για ακόμη μια φορά- το ενεργό του ενδιαφέρον για το προάστιό μας και τον Βόρειο Τομέα της Αθήνας».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «ο κ. Κουμουτσάκος, αφού απηύθυνε χαιρετισμό σε όλους τους συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη (δημοτικούς συμβούλους και προέδρους των τριών Δημοτικών Κοινοτήτων) αναφέρθηκε στη στήριξη των θεμάτων του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και δη στο πρόβλημα των χρήσεων γης».

Στη συνέχεια συμμετείχε ενεργά στη συζήτηση σημαντικών θεμάτων επί της ημερήσιας διάταξης μεταξύ των οποίων η αναγκαιότητα στήριξης των οικονομικά αδυνάτων πολιτών του Δήμου, καθώς και οι σημαντικές ενέργειες ανάδειξης της ιδιαίτερης ταυτότητας του Νέου Ψυχικού, όπως αναφέρει η διοίκηση.

«Τον ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία του και τη στήριξη στο έργο της δημοτικής αρχής», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet