Συγχαρητήρια Δ. Γαλάνη στους εκπαιδευτικούς του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού που συνεχίζουν το έργο τους
Φιλοθέη - Ψυχικό

Συγχαρητήρια Δ. Γαλάνη στους εκπαιδευτικούς του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού που συνεχίζουν το έργο τους

Ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού συγχαίρει τους διευθυντές των Λυκείων του Δήμου και το διδακτικό προσωπικό «για την προσπάθεια που κάνουν και συνεχίζουν τη μόρφωση των παιδιών μας», όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Δημήτρης Γαλάνης είχε τηλεφωνική επαφή με τους 4 λυκειάρχες των σχολείων και συγκεκριμένα τους Πέτρο Μαντζάκο (Λύκειο Φιλοθέης), Διονύση Τσάγκλα (Λύκειο Ν. Ψυχικό), Ελένη Μουρδουκούτα (Λύκειο Π. Ψυχικού) και Βασιλική Σερέτη (Λύκειο Βαρβάκειο) στους οποίους μετέφερε τα συγχαρητήριά του, καθώς λειτουργώντας με ασύγχρονη εκπαίδευση, παρέχουν καθημερινά υλικό για όλα τα γραπτώς εξεταζόμενα μαθήματα κάθε τάξης και παράλληλα διαδικτυακά, με τηλεδιασκέψεις, προσφέρουν στους μαθητές συνεχή γνώση και επικοινωνία. Μάλιστα, στο Λύκειο της Φιλοθέης το ποσοστό παρακολούθησης των μαθητών φτάνει το 90%!

Ο δήμαρχος ζητά από όλους τους γονείς των μαθητών να παρακολουθήσουν την προσπάθεια αυτή των παιδιών τους και να τους παροτρύνουν, σε αυτή την δύσκολη στιγμή, ώστε να μην χάσουν την επαφή με το σχολείο τους.
«Η μεγαλύτερη χαρά στη ζωή είναι η μάθηση! Και εμείς αυτές τις δύσκολες ώρες είμαστε κοντά στα παιδιά μας» σχολιάζει ο κ. Γαλάνης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet