Δεν αφήνει αναπάντητη την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Χαλανδρίου για την ψήφιση από το Δημοτικό Συμβούλιο των χρεώσων για τη συμμετοχή στα αθλητικά προγράμματα και τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από τα αθλητικά σωματεία, η οποία έκρυβε και μία αιχμή για τη στάση της παράταξης Αγαπάμε το Χαλάνδρι, η επικεφαλής του συνδυασμού Κρίστη Αγαπητού.
Η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κάνει λόγο για «λιγότερα δημοτικά αθλητικά προγράμματα, δράσεις που δεν συνεχίζονται ενώ υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια και εύλογα ερωτήματα που μένουν αναπάντητα». Προσθέτει δε ότι, κατά την τοποθέτησή της στη σχετική συζήτηση, «δεν περιοριστήκαμε στην κριτική. Καταθέσαμε, όπως συνηθίζουμε, συγκεκριμένες κοινωνικές προτάσεις: προγράμματα προσαρμοσμένης φυσικής δραστηριότητας για συμπολίτες μας με ιστορικό καρκίνου και για άτομα με καρδιολογικά ή μεταβολικά νοσήματα, δωρεάν προετοιμασία για ΤΕΦΑΑ και Στρατιωτικές Σχολές για μαθητές-δημότες, ενισχυμένες προβλέψεις για άτομα άνω των 60 ετών, εργαζόμενους του Δήμου και ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου».
Καταλήγει, μάλιστα, θυμίζοντας στη δημοτική αρχή ότι «η αντιπολίτευση έχει θεσμικό καθήκον να ελέγχει, να θέτει ερωτήματα και να καταθέτει προτάσεις» και «θα ήταν περισσότερο χρήσιμο για τον δημόσιο διάλογο να απαντηθούν τα ουσιαστικά ερωτήματα που θέσαμε και λιγότερο να απομονώνονται επιλεκτικά φράσεις από μία συνολική τοποθέτηση».
Η ανακοίνωση της παράταξης Αγαπάμε το Χαλάνδρι:

