Γ.Σ. Χαλανδρίου: Ζητά την κατ΄ εξαίρεση χρήση του “Ν. Πέρκιζας”
Αθλητισμός

Γ.Σ. Χαλανδρίου: Ζητά την κατ΄ εξαίρεση χρήση του “Ν. Πέρκιζας”

Μέσω επιστολής την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Νίκος Πανταζής κι ο ειδικός γραμματέας Νίκος Γώγος, ο Γυμναστικός Σύλλογος Χαλανδρίου ζητά από τον δήμαρχο Γιώργο Κουράση την κατ΄ εξαίρεση  χρήση του κλειστού του Δ.Γ. Χαλανδρίου “Ν. Πέρκιζας” για τις προπονητικές ανάγκες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ. Ακολουθεί η επιστολή:

Προς: Δήμαρχο κ. Γεώργιο Κουράση

Κοιν: Αντιδήμαρχο Παιδείας, Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης κ. Ελένη Νιώτη

Θέμα:Προπονήσεις γυναικείας ομάδας βόλεϊ Γ.Σ. Χαλανδρίου

Αξιότιμοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η γυναικεία ομάδα του Γ.Σ. Χαλανδρίου, κατάφερε τη φετινή αγωνιστική περίοδο να ανέβει στην Α2 Εθνική κατηγορία, που είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του βόλεϊ του Χαλανδρίου.

Μια προσπάθεια που δεν είναι τυχαία, αφού απ’ το 2011-2012, οπότε και επανασυστάθηκε, έχει καταφέρει να πετύχει 3 συνεχείς ανόδους,οι δύο πρώτες συνοδεύομενες με την κατάκτηση του οικείου τοπικού πρωταθλήματος. Μια σειρά από παραλείψεις έχουν οδηγήσει τα αθλητικά σωματεία του Δήμου Χαλανδρίου να είναι χωρίς αθλητική στέγη και να μη μπορούν να προετοιμαστούν σωστά ενόψει της επόμενης αγωνιστικής

περιόδου (χώρια οι οικονομικές απώλειες, λόγω ακύρωσης προπονήσεων και διαρροής παιδιών προς άλλους συλλόγους). Δυστυχώς βλέπουμε ότι οι ρυθμοί της γραφειοκρατίας για την αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Χαλανδρίου, δεν είναι οι πρέποντες με συνέπεια

η γυναικεία ομάδα να μην μπορεί να κάνει κανέναν οικονομικό και αγωνιστικό προγραμματισμό.

Λόγω λοιπόν του ότι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου:

  • Βρίσκεται σε εθνική κατηγορία και οι αγωνιστικές της απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές.
  • Δε δύναται να βρει κοντινό γήπεδο, λόγω άρνησης γηπέδων ή λόγω υψηλών οικονομικών απαιτήσεων.

Ζητάμε:

Την κατ’ εξαίρεση χρήση για προπονητικούς λόγους, του κλειστού του Δ.Γ. Χαλανδρίου “Ν. Πέρκιζας” για 2 προπονητικές ώρες, μες την εβδομάδα, με δικιά μας ευθύνη, για τις προπονητικές ανάγκες αποκλειστικά της γυναικείας μας ομάδας από 26/06 ως 21/07.

Ευχαριστούμε για την προσοχή σας και παρακαλούμε για τις ενέργειές σας.

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος

Νίκος Πανταζής

Ο ειδικός γραμματέας

Νίκος Γώγος 

Πηγή: “πρΟΤΑση”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet