Συγχρονισμένα με την… επιτυχία τα κορίτσια του Νηρέα
Αθλητισμός

Συγχρονισμένα με την… επιτυχία τα κορίτσια του Νηρέα

Οι αθλήτριες της ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης του Νηρέα Χαλανδρίου πέτυχαν διακρίσεις σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις αυτού του καλοκαιριού.

Εκπροσωπώντας την Εθνική μας ομάδα και χαρίζοντας σπουδαίες διακρίσεις για τα χρώματα του Συλλόγου η Φλωρεντία Μάνζιου, η Βαλεντίνα Φαραντούρη και η Ιφιγένεια Δίπλα έδωσαν το παρών στις μεγάλες αθλητικές συναντήσεις του καλοκαιριού και επέστρεψαν με μετάλλια και σημαντικά πλασαρίσματα σε τελικούς.

Συγκεκριμένα η Φλωρεντία Μάντζιου συμμετέχοντας στο Κόμπο και στο Ομαδικό στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στο Βερολίνο κατέκτησε την 4η και την 6η θέση αντίστοιχα με προγράμματα που εντυπωσίασαν κριτές και κοινό.

Η Βαλεντίνα Φαραντούρη έδωσε το παρών τόσο στο Κόμπο όσο και στο Ομαδικό πρόγραμμα της Εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων που διεξήχθη στο Ελσίνκι, κατακτώντας την 7η και τη 10η θέση αντίστοιχα.

Τέλος, η Ιφιγένεια Δίπλα χάρισε στην πατρίδα μας ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο συμμετέχοντας στο Μεσογειακό κύπελλο συγχρονισμένης κολύμβησης που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες στην Αλεξανδρούπολη. Στο ντουέτο μαζί με την Άννα-Μαρία Ταξοπούλου κατέκτησαν τη δεύτερη θέση δίνοντας «μάχη» με το αντίστοιχο ιταλικό δίδυμο ενώ συμμετείχε και στο ομαδικό πρόγραμμα που επίσης κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία Comen μία ημέρα αργότερα.

Ο Σύλλογος δίνει πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet