Ευχές για γόνιμη σχολική χρονιά από το ΠΑΚ Χαλανδρίου
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Ευχές για γόνιμη σχολική χρονιά από το ΠΑΚ Χαλανδρίου

Τις ευχές της για μία γόνιμη σχολική χρονιά απευθύνει σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς η διοίκηση του ΠΑΚ Χαλανδρίου, τονίζοντας ότι “η εκπαίδευση και ο αθλητισμός αποτελούν αξίες αλληλένδετες στην ισορροπημένη ανάπτυξη των νέων Παιδιών”. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του ΠΑΚ Χαλανδρίου, με το ξεκίνημα των σχολείων, εύχεται στους μαθητές η νέα σχολική χρονιά να αποτελέσει ένα ακόμη ωφέλιμο και παραγωγικό ταξίδι, στον κόσμο της γνώσης, της πνευματικής καλλιέργειας και της προσωπικής τους ολοκλήρωσης.

Με το ξεκίνημα αυτής σπουδαίας διαδρομής των μαθητών και μαθητριών των σχολείων της Πόλης μας, τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και δύναμη προκειμένου με θέληση και μεθοδικότητα να κάνουν ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα στη ζωή τους.

Ταυτόχρονα ευχόμαστε στους Εκπαιδευτικούς-λειτουργούς, υπομονή, δύναμη και κουράγιο, στην διαδικασία μεταλαμπάδευση της γνώσης, αλλά και στους Γονείς να συνεχίσουν να στηρίζουν την προσπάθεια των μαθητών και να αποτελούν πρότυπο συμπεριφοράς, λειτουργίας και αξιών μάθησης για τα Παιδιά τους.

Η εκπαίδευση και ο αθλητισμός αποτελούν αξίες αλληλένδετες στην ισορροπημένη ανάπτυξη των νέων Παιδιών.

Καλή σχολική χρονιά γεμάτη προκλήσεις, χαρές και επιτυχίες.

Για τη Διοίκηση του ΠΑΚ Χαλανδρίου

Παναγιώτης Τζήμος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet