Με το Δ.Σ. του Απόλλωνα Χαλανδρίου συναντήθηκαν Κρανίδης – Ντικούδης
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Με το Δ.Σ. του Απόλλωνα Χαλανδρίου συναντήθηκαν Κρανίδης – Ντικούδης

«Αθλητισμός, ένα από τα πιο ευαίσθητα ζητήματα, σε κάθε πόλη και γειτονιά, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την πόλη του Χαλάνδρίου. Όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο στο Κάτω Χαλάνδρι, μία λέξη έρχεται κατευθείαν στο μυαλό: Απόλλωνας, σύλλογος με πάνω από μισό αιώνα ζωής, αθλητική κυψέλη που στα τμήματά της αθλούνται πάνω από 400 παιδιά».

Αυτά τονίζει σε ανακοίνωσή του ο δημοτικός συνδυασμός Χαλάνδρι Ορίζοντες 2023, μετά τη συνάντηση του επικεφαλής του, υποψηφίου δημάρχου Μάνου Κρανίδη και του «πρεσβευτή» του Αθλητισμού της παράταξης Δήμου Ντικούδη, με τους διοικούντες και τους ανθρώπους που στελεχώνουν το ιστορικό σωματείο.

Κατά τη συνάντηση τα στελέχη του συνδυασμού άκουσαν με προσοχή και κατέγραψαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογο, ενώ υπήρξε ξεκάθαρη δέσμευση από την πλευρά του κ. Κρανίδη για οριστική λύση σε ένα μεγάλο θέμα, αυτό του γηπεδικού.

Τέλος, για τον Μάνο Κρανίδη, όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, η συνάντηση αυτή είχε ιδιαίτερη συναισθηματική αξία, αφού ο 5χρονος γιος του κάνει τα πρώτα του βήματα του στο ποδόσφαιρο, μαθαίνοντας τα μυστικά «του βασιλιά των σπορ» στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2019
Powered by Wisenet