Ξανά σε δράση ο Σύλλογος Πεζοπόρων Χαλανδρίου – Το πρόγραμμα του Ιουνίου 2020
Αθλητισμός

Ξανά σε δράση ο Σύλλογος Πεζοπόρων Χαλανδρίου – Το πρόγραμμα του Ιουνίου 2020

Ο Φυσιολατρικός Πεζοπορικός Σύλλογος Χαλανδρίου «Ο Ευριπίδης» ξεκινά και πάλι τις εξορμήσεις του για πεζοπορία, περιηγήσεις και θαλάσσια μπάνια, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού.

«Ευελπιστούμε τα μέλη μας να απολαύσουν το… ταξίδι» που διοργανώσαμε για την εξερεύνηση των φυσικών ομορφιών του τόπου μας», αναφέρει ο Σύλλογος στη σχετική ανακοίνωση, με την οποία και ανακοινώνει το πρόγραμμά του για τον Ιούνιο του 2020, που περιλαμβάνει:

  • Κυριακή 7 Ιουνίου:  Πεζοπορία στους Καταρράκτες της Ραπεντώσας.
  • Κυριακή 14 Ιουνίου: Περπατάμε, διασκεδάζουμε, καθαρίζουμε τη Ρεματιά στο Χαλάνδρι.
  • Σαββατοκύριακο 20 & 21 Ιουνίου: Rafting στον ποταμό Λούσιο και πεζοπορία στον Λάδωνα.
  • Κυριακή 28 Ιουνίου: Λίμνη Βουλιαγμένης Λουτρακίου.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως δηλώσουν συμμετοχή στο email: [email protected], στο τηλ. : 6909567130 (κ. Μιχάλης Μανίκας, υπεύθυνος Πολιτισμού), στα γραφεία του Συλλόγου: Καρελλά 22, Χαλάνδρι (Συνοικισμός) – Ομάδα Πεζοπόροι Χαλανδρίου.

Οι Πεζοπόροι Χαλανδρίου εναρμονίζονται πλήρως στους κανονισμούς και τα μέτρα προστασίας που ισχύουν από τις Αρχές. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές ασφάλειας και προστασίας για την υγεία που ισχύουν από την Πολιτική Προστασία και τον ΕΟΔΥ, οι συμμετοχές θα είναι περιορισμένες και κατά τη διάρκεια της κάθε δραστηριότητας θα διατηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις. Επίσης, συνιστούν στους συμμετέχοντες να έχουν πάντα τον απαραίτητο εξοπλισμό μαζί τους

Ο Σύλλογος Πεζοπόρων Χαλανδρίου ευχαριστεί τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την υποστήριξη τους και την προβολή των δράσεων του Συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet