ΠΑΚ Χαλανδρίου: Εμείς δώσαμε τις απαντήσεις μας, πότε θα δώσει ο Δήμος τις δικές του;
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

ΠΑΚ Χαλανδρίου: Εμείς δώσαμε τις απαντήσεις μας, πότε θα δώσει ο Δήμος τις δικές του;

Με αφορμή την άνοδο της ανδρικής του ομάδας μπάσκετ στη Γ’ ΕΣΚΑ, το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο (ΠΑΚ) Χαλανδρίου επαναφέρει στην επιφάνεια την «κόντρα» του με τον Δήμο Χαλανδρίου και το θέμα της διοικητικής αποβολής του σωματείου από το αθλητικό κέντρου «Αποστολοπούλου».

Η διοίκηση του ΠΑΚΧ ζητεί από τη δημοτική Αρχή να απαντήσει στα ερωτήματα που έχει θέσει σχετικά με το θέμα ο Συνήγορος του Πολίτη και να ενημερώσει σχετικώς και τους δημότες του Χαλανδρίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του σωματείου:

Το ΠΑΚ Χαλανδρίου γιορτάζει την άνοδο της ανδρικής του ομάδας μπάσκετ στην Γ’ κατηγορία της ΕΣΚΑ!

Η αθλούμενη νεολαία του Χαλανδρίου έδωσε τη λεβέντικη απάντησή της, υπερβαίνοντας όλες τις δυσκολίες που έχουν προκαλέσει από τα περασμένα Χριστούγεννα το πείσμα και ο αυταρχισμός της  δημοτικής Αρχής του Δήμου Χαλανδρίου.

Τώρα περιμένουμε την απάντηση του δήμαρχου Σίμου Ρούσσου.

Μετά από έγγραφη αναφορά μας, ο Συνήγορος του Πολίτη του ζήτησε εκ νέου από τον Δήμο, στις 8 Μαΐου 2017, ν’ απαντήσει για τα ακόλουθα θέματα:

  • Τον εκτιμώμενο χρόνο ολοκλήρωσης των εργασιών υδροδότησης των αθλητικών εγκαταστάσεων «ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ», όπως και της διαδικασίας νομιμοποίησης των αθλητικών χώρων.
  • Τις προθέσεις του Δήμου για την εκ νέου παραχώρηση των εγκαταστάσεων σε αθλητικά σωματεία, μετά την αδειοδότησή τους, την απαιτούμενη διαδικασία και προοπτική συνεργασίας με το σωματείο μας (ΠΑΚ Χαλανδρίου).
  • Την τυχόν άσκηση έφεσης κατά της υπ’ αρ. 10/2017 απόφασης του Ειρηνοδικείου Χαλανδρίου, που μας δικαίωσε ακυρώνοντας το Πρωτόκολλο Διοικητικής Αποβολής, με το οποίο επιδιώχθηκε η αποβολή μας από τον χώρο. Άλλως, τις προθέσεις του Δήμου για την αντιμετώπιση της υφιστάμενης κατάστασης
  • Την επιλογή της διαδικασίας για διοικητική αποβολή λόγω της δήθεν «αυθαίρετης κατάληψης του χώρου» από εμάς, αντί της ορθής διαδικασίας εξώσεως κατόπιν λήξης και μη ανανέωσης της σύμβασης χρησιδανείου.

Όπως είναι φυσικό η υπόθεση αρχίζει να «φουντώνει», καθώς διαφαίνεται ότι η Ανεξάρτητη Αρχή του Συνηγόρου του Πολίτη έχει καταλάβει πλήρως την πρωτοφανή μεθόδευση της δημοτικής Αρχής εναντίον μας και δείχνει να μην έχει καμία διάθεση να την αφήσει να περάσει … ντούκου!

Θα σας κρατήσουμε ενήμερους για την πορεία της υπόθεσης.

Θεωρούμε όμως, παράλληλα, ότι και ο Δήμος Χαλανδρίου έχει την υποχρέωση να ενημερώσει για τις παραπάνω εξελίξεις μέσα από την ιστοσελίδα του, της οποίας ο προορισμός είναι η αντικειμενική ενημέρωση όλων των δημοτών και όχι η μονόπλευρη προβολή, μέσα απ’ αυτήν, των «καλών και συμφερουσών» ειδήσεων και ανακοινώσεων.

Για το ΠΑΚ Χαλανδρίου

Ο πρόεδρος

Παναγιώτης Τζήμος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet