ΠΑΚ Χαλανδρίου: Συγχαρητήρια στην Ομάδα Βόλεϊ Γυναικών Γ.Σ. Χαλανδρίου
Αθλητισμός

ΠΑΚ Χαλανδρίου: Συγχαρητήρια στην Ομάδα Βόλεϊ Γυναικών Γ.Σ. Χαλανδρίου

Το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου συγχαίρει τον Γυμναστικό Σύλλογο Χαλανδρίου για την άνοδο της Ομάδας Βόλεϊ Γυναικών στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Παράλληλα, μέσα από την ανακοίνωσή του, ζητά από τη δημοτική αρχή και τις παρατάξεις του Χαλανδρίου «να εγκαταλείψουν την τακτική της άδικης στοχοποίησης της λειτουργίας των Αθλητικών Σωματείων του Χαλανδρίου» και να φροντίσουν για την επαναλειτουργία των Γυμναστηρίων του Δήμου την περίοδο του καλοκαιριού.

Ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του Συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια τις αθλήτριες, τη διοίκηση και όλους τους συντελεστές της επιτυχίας του Γ.Σ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, για την άνοδο της Ομάδας Βόλεϊ Γυναικών στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Η συγκεκριμένη αγωνιστική επιτυχία αποτελεί επιβεβαίωση της σπουδαίας δουλειάς που συντελείτε από τα Σωματεία της πόλης μας και τη συμβολή που έχουν στην άνοδο του Αγωνιστικού Αθλητισμού στο Χαλάνδρι.

Στην κατεύθυνση της μεγιστοποίησης του παραγόμενου αθλητικού αποτελέσματος από τους Συλλόγους, θέλουμε να παρακαλέσουμε θερμά τους παράγοντες της δημόσιας ζωής της πόλης μας να εγκαταλείψουν την τακτική της άδικης στοχοποίησης της λειτουργίας των Σωματείων. Σε περίπτωση που διαπιστώσουν παρεκλείνουσες λειτουργίες στη δραστηριότητα των Σωματείων, υπάρχουν στην ευχέρεια τους όλες οι νόμιμες και προβλεπόμενες διαδικασίες.

Θεωρούμε ότι η δημόσια προσωπική αντιπαράθεση που έχει σχέση με την εφαρμοζόμενη Αθλητική Πολιτική, καθώς και οι διαφορετικές προσεγγίσεις που αφορούν στις προτεραιότητες που πρέπει να έχει ο Δήμος μας, αποτελούν αντικείμενο ειδικής συζήτησης με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Σε κάθε περίπτωση όμως, η επιχειρούμενη απαξίωση και ο μηδενισμός του ρόλου και του έργου των Σωματείων, στη λειτουργία της πόλης μας, είναι πράξη ανώφελη και επικίνδυνη για την περαιτέρω ηρεμία και πρόοδο του Αγωνιστικού Αθλητισμού στο Χαλάνδρι.

Με την ίδια ευκαιρία, θέλουμε να απευθύνουμε έκκληση στη διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου και προσωπικά στον δήμαρχο κ. Γιώργο Κουράση, μαζί με τις υπόλοιπες πολιτικές παρατάξεις της πόλης και τους υπηρεσιακούς παράγοντες, να επισπεύσουν τις αναγκαίες εργασίες των δύο (2) κλειστών Γυμναστηρίων προκειμένου να λάβουν την πολυπόθητη άδεια λειτουργίας.

Η επαναλειτουργία των Γυμναστηρίων τη χρονική περίοδο που διανύουμε είναι κρίσιμη και καθοριστική για την οργάνωση και τον προγραμματισμό των Ομάδων, δεδομένου ότι όλοι οι Σύλλογοι έχουν ανάγκη να κάνουν μεταβατικές προπονήσεις, προκειμένου να χτίσουν τις Ομάδες τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις απαιτήσεις των νέων ανταγωνιστικών πρωταθλημάτων τους.

Ελπίζουμε, ότι και σε αυτή την υπόθεση, θα πρυτανεύσει η λογική και η συναντίληψη όλων των αρμόδιων φορέων για την επίλυση ενός σοβαρoύ προβλήματος που ταλανίζει τον Αθλητισμό της πόλης μας.

Τελειώνοντας, εκφράζουμε ξανά τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του Γ.Σ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο τους Πρωτάθλημα, με την ελπίδα ο Τοπικός Αθλητισμός να γνωρίσει ακόμη πιο σημαντικές επιτυχίες.

Με την ίδια ευκαιρία θέλουμε να εκφράσουμε και τα συγχαρητήρια μας, στον Φ.Ο. ΤΟΥΦΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ για την άνοδο της Ανδρικής Ομάδας Μπάσκετ στη Γ΄ κατηγορία της ΕΣΚΑ.-

Για το ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Παναγιώτης Τζήμος

Πρόεδρος του Δ.Σ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet