ΠΑΚ Χαλανδρίου: Συγχαρητήρια στους Γ.Σ. Προμηθέας & ΑΟΚ Χαλάνδρι
Αθλητισμός

ΠΑΚ Χαλανδρίου: Συγχαρητήρια στους Γ.Σ. Προμηθέας & ΑΟΚ Χαλάνδρι

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ συγχαίρει τους αθλητές, τις διοικήσεις και όλους τους συντελεστές των σωματείων Γ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ και ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ για την επιτυχημένη πορεία τους, η οποία οδήγησε στην άνοδο των Ομάδων Μπάσκετ Ανδρών στη Γ΄ Εθνική και στην Α΄ κατηγορία ΕΣΚΑ (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής), αντιστοίχως.

Παράλληλα, ο Σύλλογος κατηγορεί τις διοικήσεις του Δήμου Χαλανδρίου για «χλευασμό» και για έλλειψη αρωγής προς τους Αθλητικούς Φορείς της πόλης, όπως φαίνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Η Διοίκηση του Συλλόγου μας αισθάνεται την υποχρέωση να συγχαρεί δημόσια τους αθλητές, τις διοικήσεις και όλους τους συντελεστές των επιτυχιών των Σωματείων της πόλης μας: Γ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ και Α.Ο.Κ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, για την άνοδο των Ομάδων Μπάσκετ Ανδρών στη Γ΄ Εθνική και στην Α΄ Ε.Σ.Κ.Α. αντίστοιχα.

Οι συγκεκριμένες αγωνιστικές επιτυχίες καταγράφουν αδιαμφισβήτητα την τροχιά ανόδου που σημειώνει ο Σωματειακός Αθλητισμός της πόλης του Χαλανδρίου.

Οι προσπάθειες υπέρβασης που διαχρονικά καταβάλλουν οι παράγοντες και τα Σωματεία της πόλης μας, δυστυχώς ποτέ δεν αναγνωρίστηκαν αλλά ούτε ενθαρρύνθηκαν στο βαθμό που επιβάλλεται από τις διοικήσεις του Δήμου Χαλανδρίου, με αποτέλεσμα τη μικρή κεφαλαιοποίηση της τιτάνιας προσπάθειας που καταβάλλουν όλα τα Σωματεία για την ανάπτυξη του Αθλητισμού στο Χαλάνδρι.

Αντί της αυτονόητης αρωγής και συμπαράστασης προς τους Αθλητικούς Φορείς από την πλευρά του Δήμου μας – κάτι άλλωστε που ισχύει πανελλαδικά ακόμη και στις δύσκολες μέρες που διανύουμε – στην πόλη μας δυστυχώς τα τελευταία χρόνια εισπράξαμε τη χλεύη, την αποδοκιμασία και την απαξίωση της προσπάθειάς μας, ακόμη και σε επίπεδο συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αυτό συνέβη στην 17η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 25-07-2013, όπου δυστυχώς ορισμένα μέλη της πλειοψηφίας εκφράστηκαν με απρέπεια και προσβλητικούς προσδιορισμούς και βρήκαν το θράσος να μιλήσουν για «Σωματεία-μαγαζάκια»!!!

Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη παρέμβαση των έξι (6) Σωματείων της πόλης μας αφορούσε στην αδειοδότηση των δύο (2) κλειστών Γυμναστηρίων, που παρά τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις της διοίκησης, παραμένει ένα ακόμη άλυτο καυτό θέμα που αναμένεται να μας δημιουργήσει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ελπίζουμε η νέα δημοτική αρχή να έχει άλλη θεώρηση και αξιολόγηση για τον ρόλο του Σωματειακού Αθλητισμού στο Χαλάνδρι.

Τελειώνοντας, εκφράζουμε ξανά τα θερμά μας συγχαρητήρια στα Σωματεία: Γ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ και Α.Ο.Κ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα τους Πρωταθλήματα, με την ελπίδα ο Τοπικός Αθλητισμός να γνωρίσει ακόμη μεγαλύτερες Αγωνιστικές Επιτυχίες.-

Για το ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Παναγιώτης Τζήμος
Πρόεδρος του Δ.Σ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet