ΠΑΚ Χαλανδρίου: «Τεχνική ποινή» στον Δήμο Ραφήνας, αλλά και στην ΕΣΚΑ
Αθλητισμός

ΠΑΚ Χαλανδρίου: «Τεχνική ποινή» στον Δήμο Ραφήνας, αλλά και στην ΕΣΚΑ

«Τεχνική ποινή» στον Δήμο Ραφήνας, αλλά και στην ΕΣΚΑ βάζει το Σωματείο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου για αναβολή αγώνα μπάσκετ ανδρών μεταξύ του ιδίου και του Α.Ο. Καλλιτεχνούπολης.

Ο αγώνας αναβλήθηκε λόγω εργασιών στο γήπεδο, οι οποίες, όπως υποστηρίζει το ΠΑΚ Χαλανδρίου ποτέ δεν πραγματοποιήθηκαν. Σύμφωνα με το Σωματείο, η αντίπαλη ομάδα αντιμετώπιζε προβλήματα στη σύνθεσή της και εξασφάλισε βεβαίωση του Δήμου για εργασίες.

Ευθύνη έχει και η ΕΣΚΑ που αποδέχθηκε αυτή την πρόδηλη αιτίαση, όπως τονίζει το ΠΑΚ Χαλανδρίου στην ακόλουθη ανακοίνωσή του:

«Τεχνική ποινή» στον Δήμο Ραφήνας, αλλά και στην ΕΣΚΑ

Είναι απορίας άξιον, με πόση μεγάλη ευκολία κάποιοι δήμοι εκδίδουν βεβαιώσεις, για δήθεν εργασίες συντήρησης στα γήπεδά τους, όταν προφανώς οι ομάδες τους αντιμετωπίζουν κάποιες αγωνιστικές ελλείψεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η αναβολή του αγώνα μπάσκετ Ανδρών μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Καλλιτεχνούπολης – ΠΑΚ Χαλανδρίου που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 και ώρα 21:30 στο κλειστό γυμναστήριο της Ραφήνας.

Αυθημερόν και συγκεκριμένα στις 12 το μεσημέρι προς μεγάλη μας έκπληξη δεχθήκαμε ενημέρωση από την ΕΣΚΑ ότι ο αγώνας θα αναβληθεί λόγω εκτέλεσης εργασιών στο ανωτέρω γήπεδο.

Σύμφωνα με τον κανονισμό, οι όποιες αναβολές των αγώνων θα πρέπει να γνωστοποιούνται στη διοργανώτρια αρχή τουλάχιστον τρεις ημέρες νωρίτερα και σαφώς έγκαιρα να ενημερώνεται το συναγωνιζόμενο σωματείο.

Εκπλαγήκαμε από την ενημέρωση της τελευταίας στιγμής και δυσκολευθήκαμε πολύ να θεωρήσουμε αληθινό το γεγονός.

Σε επιτόπια χθεσινοβραδινή επίσκεψή μας στο κλειστό γυμναστήριο της Ραφήνας διαπιστώσαμε, προς επιβεβαίωση της αυτονόητης κοροϊδίας, ότι το γήπεδο λειτουργούσε κανονικά και φιλοξενούσε προγραμματισμένες προπονήσεις των ομάδων της Ραφήνας.

Για του λόγου το αληθές και επιβεβαίωσης των ισχυρισμών μας, αναρτούμε σχετικές φωτογραφίες που περίτρανα αποδεικνύουν την απρόσκοπτη λειτουργία του γυμναστηρίου και την κατάφορη κοροϊδία, και σαφώς καμιά τεχνική εργασία δεν ήταν σε εξέλιξη.

Αδυνατούμε να καταλάβουμε τις εύκολα σερβιριζόμενες δικαιολογίες των ομάδων όταν προφανώς αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σύνθεσή τους, να επικαλούνται κολλήματα και να εξασφαλίζουν βεβαιώσεις των δήμων, που εκθέτουν ανεπανόρθωτα τις διοικήσεις τους.

Ασφαλώς ευθύνη φέρει και η ΕΣΚΑ που αποδέχεται τέτοιες πρόδηλες αιτιάσεις.

Παρόμοιο γεγονός δεν έχουμε ξανααντιμετωπίσει στα 20 χρόνια λειτουργίας μας.

Καιρός είναι οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους για τον εμπαιγμό και την κοροϊδία που υφιστάμεθα από τους επιτήδειους, όταν μάλιστα αυτοί φέρουν και δημόσια αξιώματα.

Θεωρούμε ότι την επιβεβαίωση της ορθότητας του εγγράφου του Δήμου Ραφήνας όφειλε να διερευνήσει και η διοργανώτρια αρχή και όχι μόνο το συναγωνιζόμενο σωματείο.

Επιβάλλεται αυτό το παραμύθι να λάβει τέλος, και με ενδιαφέρον θα περιμένουμε τις ενέργειες της ΕΣΚΑ.

Για το ΠΑΚ Χαλανδρίου

Ο πρόεδρος

Παναγιώτης Τζήμος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet