Πικρή ήττα για τον Απόλλωνα  στον πρώτο αγώνα μπαράζ
Αθλητισμός

Πικρή ήττα για τον Απόλλωνα στον πρώτο αγώνα μπαράζ

Πικρή ήττα για τον Απόλλωνα Χαλανδρίου στον πρώτο αγώνα μπαράζ. «Το 1-0 από τον Άγιο Θωμά δεν στοιχειοθετείται με τίποτα, με βάση τα όσα έδειξαν οι δύο ομάδες, μας υπενθυμίζει ωστόσο ότι το ποδόσφαιρο είναι όντως ένα άθλημα στο οποίο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και επίσης περιλαμβάνει κάποιους άγραφους κανόνες που στην εφαρμογή τους μπορεί να γίνουν πολύ σκληροί» αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Η ομάδα του Χρήστου Βλάχου είχε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού τον έλεγχο, ο τερματοφύλακάς της δεν απειλήθηκε ούτε σε μια στιγμή, αρκούσε όμως ένα σουτ έξω από την περιοχή, το πρώτο με σοβαρές αξιώσεις προς την εστία της, για να γίνει η ζημιά. Και ακόμα και σε αυτό, χρειάστηκε να βρει η μπάλα σε κεφάλι ποδοσφαιριστή της ομάδας των Βορείων Προαστίων και να πάρει παραπάνω ύψος, για να καταστήσει αχρείαστη την εκτίναξη του Σύρακα, που διαφορετικά θα είχε αποσοβήσει τον κίνδυνο.

Αυτή η φάση έγινε στο 87ο λεπτό και παρ’ όλα αυτά οι Χαλανδραίοι έφθασαν κοντά στο γκολ στο 90′, με το πλασέ του Οικονομόπουλου να φεύγει πάνω από την εστία.

Οι πιο καθαρές ευκαιρίες, βέβαια, όπως περιγράφει τον αγώνα η ομάδα του Απόλλωνα, είχαν χαθεί νωρίτερα…

Στο 8′ ο Βλάχος με εξαιρετική μπαλιά έβγαλε τετ α τετ τον Παπουτσή, που έφτασε ως το ύψος της μικρής περιοχής, για να πλασάρει πάνω από το δοκάρι, ενώ και στο 45′ ο Απόλλων άγγιξε το 0-1 με τον Κανδεράκη, που πήρε την μπάλα από τον Αγκόλι, απέφυγε μαεστρικά έναν αντίπαλο και από πολύ κοντά και αυτός αστόχησε για εκατοστά. Στο 85′ ο Παπουτσής βρέθηκε ξανά στην πλάτη της άμυνας και σε τετ α τετ με τον εξερχόμενο τερματοφύλακα, από πλάγια θέση αυτή τη φορά, όμως το πλασέ του αποκρούστηκε σε κόρνερ.

Αυτές ήταν οι πιο κλασικές ευκαιρίες, σε ένα παιχνίδι απόλυτα ελεγχόμενο από την ομάδα του Χαλανδρίου,  που είχε καλή κυκλοφορία μπάλας και ορθολογικό τρόπο ανάπτυξης.

Το δυσάρεστο, πέρα από το αποτέλεσμα, ήταν ο τραυματισμός του Παναγιώτου, που υπέστη εξάρθρωση αντίχειρα με πιθανό κάταγμα, σε ένα εκπληκτικής ακρίβειας τάκλιν που επιχείρησε

Από το παιχνίδι Λυκόβρυση – Αγιος Θωμάς, που θα γίνει την Τετάρτη, θα εξαρτηθεί αν υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες την επόμενη Κυριακή, που είναι προγραμματισμένο ο Απόλλων ν’ αντιμετωπίσει τη Λυκόβρυση. Το μοναδικό επιθυμητό σενάριο, είναι νίκη της Λυκόβρυσης την Τετάρτη και νίκη των Χαλανδραίων την άλλη Κυριακή, ώστε οι τρεις ομάδες να ισοβαθμήσουν και όλα να κριθούν στη διαφορά τερμάτων.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σύρακας, Βλάχος, Κουστουμπάρδης, Παναγιώτου (57′ Ψάλλας), Κούκος Β., Αγκόλι, Σταμάτης (88′ Μπαλαχτσής), Κανδεράκης, Παπουτσής, Μήτρου (68′ Στεργιώτης), Γογγολίδης (74′ Οικονομόπουλος).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet