Προπονήτρια της Άρσης Βαρών του ΠΑΚ Χαλανδρίου η Αν. Τσακίρη
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Προπονήτρια της Άρσης Βαρών του ΠΑΚ Χαλανδρίου η Αν. Τσακίρη

Η διοίκηση του Συλλόγου ΠΑΚ Χαλανδρίου ανακοίνωσε την προπονητική συνεργασία του Συλλόγου με την κορυφαία αθλήτρια της άρσης βαρών Αναστασία Τσακίρη.

Η εμβληματική μορφή της Αναστασίας Τσακίρη, που μεσουράνησε για πολλά χρόνια στο αγωνιστικό στερέωμα της παγκόσμιας άρσης βαρών, με πλήθος διακρίσεων και κατάκτησης μεταλλίων, διαδέχεται έναν σπουδαίο άνθρωπο και καταξιωμένο προπονητή, τον Γιάννη Κατσαιδώνη, που υπηρέτησε για 12 χρόνια την άρση βαρών του Συλλόγου μας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Γιάννης Κατσαιδώνης υπήρξε προπονητής της εθνικής ομάδας γυναικών και προπονητής της Αναστασίας Τσακίρη.

Η συνεργασία μας με φωτεινές προσωπικότητες του αθλήματος τιμούν την λειτουργία του ΠΑΚ Χαλανδρίου.

Ελπίζουμε ότι η διαδοχή αυτή και η αλλαγή της σκυτάλης στα χέρια της Αναστασίας Τσακίρη θα δώσει νέα πνοή και θα χαρίσει προοπτική στη «λαβωμένη» άρση βαρών του Σωματείου μας.

Ευελπιστούμε ότι και η ΕΟΑΒ (σ.σ. Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών) από την πλευρά της θα πράξει το χρέος της σε ένα ιστορικό Σωματείο με προσφορά στην ελληνική άρση βαρών και με όρους ισοτιμίας και αναλογικότητας θα απαντήσει θετικά στο αίτημά μας για προσωρινή στέγαση του τμήματος της άρσης βαρών στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ, μέχρι της οριστικής διευθέτησης και επαναλειτουργίας του τμήματος στον Δήμο Χαλανδρίου.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον απερχόμενο προπονητή και νυν τεχνικό σύμβουλο κ. Γιάννη Κατσαιδώνη, για τη σημαντική του συμβολή στην ανάπτυξη της άρσης βαρών του Σωματείου μας.

Καλωσορίζουμε την προπονήτρια κ. Αναστασία Τσακίρη και της ευχόμαστε δύναμη, κουράγιο και κάθε επιτυχία στο έργο της, υποσχόμενοι ότι θα βρισκόμαστε στο πλευρό της.

Μετά την επικύρωση της συνεργασίας η κ. Αναστασία Τσακίρη δήλωσε τα εξής:

«Επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο του ΠΑΚ Χαλανδρίου κ. Παναγιώτη Τζήμο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και μου ανέθεσε τη θέση της προπονήτριας του τμήματος της Άρσης Βαρών του Συλλόγου.

»Αυτή η κίνηση με χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να υπηρετήσω το άθλημα που τόσο πολύ αγαπώ από τη θέση του προπονητή καθώς βρίσκομαι στην “οικογένεια” της Άρσης Βαρών 25 χρόνια, τα περισσότερα ως αθλήτρια, αλλά και ως εθνικός κριτής αγώνων. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφερθώ στα ανοιχτά πρωταθλήματα ανδρών, νέων ανδρών, γυναικών και νέων γυναικών Άρσης Βαρών, όπου λάβαμε μέρος με πολύ καλή αγωνιστική παρουσία και πλασαρίσματα των αθλητών και αθλητριών που έλαβαν μέρος.

»Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και καλή αρχή!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet