Πρωταθλήτρια Χειμώνα η Ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του ΠΑΚ Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Πρωταθλήτρια Χειμώνα η Ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του ΠΑΚ Χαλανδρίου

Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Βόλεϊ Γυναικών της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, η ομάδα του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου Χαλανδρίου διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και δίκαια της απονεμήθηκε ο άτυπος τίτλος της «Πρωταθλήτριας Χειμώνα».

Με νέα νίκη συνέχισε στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής, η Ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΚ Χαλανδρίου, στον Α΄ όμιλο, του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, που αντιμετώπισε εντός έδρας τη νεοφώτιστη αλλά μαχητική ομάδα της ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

Η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε τον αγώνα με πιεστικό και αποτελεσματικό σερβίς και σε συνδυασμό με τα δυνατά μπλόκ στο φιλέ κατάφερε να δημιουργήσει σημαντικές διαφορές ασφαλείας σε όλα τα σετ του αγώνα και να επιβληθεί με τελικό σκόρ 3-0 (25-13, 25-17, 25-13).

Με απολογισμό αποτελεσμάτων στο 1ο γύρο, εννέα νίκες και δύο ήττες, η ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου κατάφερε να οδηγεί την ενδιαφέρουσα κούρσα του Πρωταθλήματος.

Χρειάζεται όμως, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου, ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, «δεδομένου ότι όλες οι ομάδες είναι ισχυρές και ικανές για κάθε αποτέλεσμα και παλεύουν για τους δικούς τους επιμέρους στόχους».

Παράλληλα, το ΠΑΚ Χαλανδρίου δίνει τα συγχαρητήριά του στην ομάδα της Ένωσης Γαλατσίου και της εύχεται «καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα».

Εύκολο ήταν το έργο των διαιτητών Δημήτρη Καλομοίρη, Σπύρου Πρέντζα και Σοφίας Καρατζολίδου.

ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Κώστας Λεβαντής): Κατερίνα Μαυρίδη, Λιλή Φουσίανη (λ), Πέρσα Σακελλαρίδη, Μαριάννα Λιαρούτσου, Μυρτώ Καλλιπολίτη, Μαρία Τζεμπετζή, Παναγιώτα Καραγιαννίδου, Στέλλα Ρουσσοπούλου, Κατερίνα Τράκα-Ζαρκάδη, Ζωή Φιλιπποπούλου, Δήμητρα Πέρρα (λ), Νάντια Ιμπραχήμ-Άλλη.

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Ηλίας Αραμπατζής): Δ. Λινάρδου, Δ. Χατζηνικολάου, Ι. Κελεσίδη, Κ. Μουστογιάννη, Φ. Βασιλείου, Ζ. Παναγοπούλου, Α. Βλάχου, Α.-Ε. Σπένδου, Μ. Ιεωρονυμάκη, Δ. Γιαννακοπούλου (λ), Π. Μανούρη, Α.-Μ. Παπαγεωργίου (λ).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet