Πρωτοχρονιάτικη πίτα και τιμητικές διακρίσεις για τον Γ.Σ. Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Πρωτοχρονιάτικη πίτα και τιμητικές διακρίσεις για τον Γ.Σ. Χαλανδρίου

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος γονέων και αθλητών κόπηκε η πίτα του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλανδρίου.Τα τιμώμενα πρόσωπα και τους εκλεκτούς καλεσμένους προσφώνησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Πανταζής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Πολιτισμού Σέργιος Γκάκας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργος Κουράσης, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Αγγελής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν:

1. Η ομάδα βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλανδρίου για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.Τα μετάλλια απένειμε ο Σ. Γκάκας.

2. Ο αποχωρών μετά από 35 χρόνια προσφοράς αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Βαρελάς. Την απονομή έκανε ο πρώην δήμαρχος Γ. Κουράσης. Ο κ. Βαρελάς ήταν συγκινημένος και έκανε σύντομη αναδρομή στα χρόνια “που περάσαμε όλοι μαζί”.

3. Ο αναμορφωτής του Μπάσκετ Χαλανδρίου Στέφανος Κόλιας, που ανέβασε την ομάδα τρεις κατηγορίες και την κράτησε για τρία χρόνια στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Την απονομή έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Κ. Αγγελής.

4. Ο μαραθωνοδρόμος και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Μαράνος Σοφιανός, αιώνιος έφηβος. Την απονομή έκανε η γραμματέας του Συλλόγου Χ. Ζιάμπα.

5. Οι αθλητές του στίβου Κακούρη Νεφέλη, Μανουσάκης Γιώργος, Μακκού Αναστασία, για τις επιτυχίες τους στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Την εκδήλωση οργάνωσε με επιτυχία η γραμματέας του Συλλόγου Χ. Ζιάμπα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet