“Σήκωσαν” το Χαλάνδρι στα χέρια τους!
Αθλητισμός

“Σήκωσαν” το Χαλάνδρι στα χέρια τους!

Με τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία ολοκληρώθηκε για το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου το Κύπελλο Επίλεκτων Αθλητών, που έγινε στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 και σύμφωνα με τον τεχνικό σχεδιασμό της ΕΟΑΒ, ο συγκεκριμένος αγώνας αποτέλεσε καθοριστικό κριτήριο για τη συγκρότηση των Εθνικών μας Ομάδων.

Η ανάδειξη των νικητών στη συγκεκριμένη διοργάνωση έγινε με βάση την επίδοση των Αθλητών, προσαρμοσμένη στην ποσοστιαία προσέγγιση της παγκόσμιας επίδοσης, γνωστή ως μέθοδος Sinclair.

Το ΠΑΚ Χαλανδρίου, στη σπουδαία αυτή αγωνιστική διοργάνωση, έλαβε τελικά μέρος με δύο αθλήτριες και τρεις αθλητές που όλοι έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους και μας έκαναν ιδιαίτερα υπερήφανους.

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια των αγώνων για άλλη μια φορά ήταν η Ευτυχία Ανανιάδου, στη κατηγορία των +75 κιλών Γυναικών, που με επιδόσεις 120 κιλά στο αρασέ, 140 κιλά στο επολέ ζετέ και σύνολο 260 κιλά, κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση την πρώτη θέση, με 288,13 βαθμούς της κλίμακας Sinclair.

Επιβλητική υπήρξε η αγωνιστική παρουσία του Τάσου Τριανταφύλλου στην κατηγορία των +105 κιλών Ανδρών, που με επιδόσεις 165 κιλά στο αρασέ, 210 κιλά στο επολέ ζετέ και σύνολο 375 κιλά, κατέκτησε με ηρωικό τρόπο τη δεύτερη θέση, με 401,03 βαθμούς της κλίμακας Sinclair. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω αθλητής έκανε τις καλύτερες επιδόσεις των αγώνων και απείχε μόλις 5,76 βαθμούς λιγότερους από τον πρώτο και αξιόλογο πρωταθλητή Αντώνη Μαρτασίδη, του Γ.Σ. Ηρακλή Καβάλας.

Αξιόλογες και υπολογίσιμες όμως ήταν και οι επιδόσεις του Δημήτρη Κυριλλίδη, στη κατηγορία των 77 κιλών Ανδρών, που με επιδόσεις 130 κιλά στο αρασέ, 165 κιλά στο επολέ ζετέ και σύνολο 295 κιλά, κατάκτησε την τέταρτη θέση, με 374,55 βαθμούς της κλίμακας Sinclair. Ο αθλητής του ΠΑΚ, παρά την επτάχρονη απουσία του από μεγάλους αγώνες, κατάφερε και βγήκε πρώτος στη κατηγορία του, με επιδόσεις που παρουσιάζουν μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον.

Ο “Βενιαμίν” της Ομάδας, Σπύρος Ποζίδης, αγωνίστηκε στη κατηγορία των 85 κιλών Παίδων και με επιδόσεις 105 κιλά στο αρασέ, 121 κιλά στο επολέ ζετέ και σύνολο 226 κιλά, κατέλαβε την εικοστή πρώτη θέση, με 275,58 βαθμούς της κλίμακας Sinclair. Η συμμετοχή του σε μια τέτοια σπουδαία διοργάνωση είναι βέβαιο ότι του πρόσφερε πολύτιμη εμπειρία και ταυτόχρονα ερέθισμα για μεγαλύτερη προσπάθεια, εφόσον κατάφερε να “πλασαριστεί” 21ος σε σύνολο 25 αθλητών που βαθμολογήθηκαν.

Τέλος, η ταλαντούχος κορασίδα του ΠΑΚ, Κατερίνα Μουσκαφίδου, αγωνίστηκε στη κατηγορία των +69 κιλών, με επιδόσεις 60 κιλά στο αρασέ, 75 κιλά στο επολέ ζετέ και σύνολο 135 κιλά, κατακτώντας τη δέκατη πέμπτη θέση, με 149,11 βαθμούς της κλίμακας Sinclair. “Τα γονίδια της Κατερίνας προσφέρουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για αγωνιστική πρόοδο και βελτίωση, αρκεί να συμμετέχει σε περισσότερες και πιο εντατικές προπονήσεις. Η κατάκτηση της 15ης θέσης, είναι σε σύνολο 18 συμμετεχόντων αθλητριών”, αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

“Τα εύσημα και τα θερμά συγχαρητήρια”, αναφέρει ο Σύλλογος, “ανήκουν και στον σεμνό και καταξιωμένο προπονητή μας Γιάννη Κατσαϊδώνη, που καθημερινά μοχθεί στο πλευρό των αθλητών μας, προσφέροντας σωστή και υπεύθυνη τεχνική καθοδήγηση”.

Και το δελτίο Τύπου του ΠΑΚ καταλήγει ως εξής:

“Ο Σύλλογος μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Έφορο της Ομάδας μας Πάνο Λυσίκατο και τους αθλητές μας Θανάση Σταμπολίδη, Παναγιώτη Τοπάλη, Κωνσταντίνο Καρανάσιο, Γιώργο Αναγνωστάκη και Γιάννη Σουκικιάν, που βρέθηκαν στη Μεγαλόπολη, κοντά στις μεγαλειώδεις προσπάθειες των αγωνιζόμενων αθλητών μας και ενέπνευσαν τον αγώνα τους.

Κλείνοντας την ευχάριστη αυτή αναφορά μας στις σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις των αθλητών μας, θέλουμε να τους συγχαρούμε για τις επιδόσεις τους, που τους κατέταξαν στους κορυφαίους Έλληνες Αθλητές της Άρσης Βαρών και να τους ευχαριστήσουμε για τη χαρά και την υπερηφάνεια που προσέφεραν στον Σύλλογο μας και στην πόλη του Χαλανδρίου.

Με την ίδια ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους του φορείς που συνέβαλαν και σε όσους εργάστηκαν για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου μας, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες Αθλητές των αγώνων.

Για το ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Παναγιώτης Τζήμος
Πρόεδρος του Δ.Σ.”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet