Σε ρυθμό προπονήσεων η γυναικεία ομάδα Γ.Σ. Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Σε ρυθμό προπονήσεων η γυναικεία ομάδα Γ.Σ. Χαλανδρίου

Σε προπονητικούς ρυθμούς έχει μπει εδώ και μερικές μέρες η γυναικεία ομάδα του Γ.Σ. Χαλανδρίου. Μετά την πρώτη αναγνωριστική συγκέντρωση που έγινε τη Δευτέρα 25 Αυγούστου, η ομάδα του Γ.Σ. Χαλανδρίου ξεκίνησε την Τρίτη 26 Αυγούστου το πρόγραμμα προετοιμασίας ενόψει της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Οι προπονήσεις διεξάγονται στον στίβο του Δ.Γ. Χαλανδρίου «Ν. Πέρκιζας», ενώ μετά το απαραίτητο ρεπό του Σαββατοκύριακου, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και σάλα. Η γυναικεία ομάδα του Γ.Σ. Χαλανδρίου προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή όπου πέρα απ΄ την υλοποίηση των αγωνιστικών της στόχων, θα επιδιώξει την καλλιέργεια και τη διατήρηση του απαραίτητου καλού εξωαγωνιστικού κλίματος. Προς αυτή την κατεύθυνση, πέρα απ΄ τις σκληρές προπονήσεις, η πρώτη εβδομάδα περιλάμβανε τον απαραίτητο καφέ και δείπνο γνωριμίας, αθλητριών, προπονητών και διοίκησης.

Τις επόμενες μέρες θα παρουσιαστεί, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου, όλο το δυναμικό της γυναικείας ομάδας του Γ.Σ. Χαλανδρίου που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της, στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet