Στον Δήμο η παραχώρηση χρήσης του  γυμναστηρίου «Μάρκος Παπαδάκης»
Αθλητισμός

Στον Δήμο η παραχώρηση χρήσης του γυμναστηρίου «Μάρκος Παπαδάκης»

Μετά από αλλεπάλληλες επαφές του δήμαρχου Σίμου Ρούσσου, του αντιδήμαρχου Κώστα Γερολυμάτου και της νομικής υπηρεσίας του Δήμου με την ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε., άρχισε να διαφαίνεται λύση στο πρόβλημα του κλειστού γυμναστηρίου «Μάρκος Παπαδάκης», όπως μας ενημερώνει ο Δήμος Χαλανδρίου. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι “το γυμναστήριο δεν ανήκε στον Δήμο Χαλανδρίου και ουδέποτε του είχε παραχωρηθεί η χρήση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η χρήση του γινόταν παράτυπα και καμιά διοίκηση δεν είχε φροντίσει έως σήμερα να πράξει τα αυτονόητα”.

Η απόφαση του Δ.Σ. της εταιρείας ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. , η οποία διαβιβάστηκε στον Δήμο αναφέρει τα εξής:

To διοικητικό συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 16.10.2014 εισήγηση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, αποφασίζει κατά πλειοψηφία, (5 Ναι -2 Λευκό):

Eγκρίνει λόγω της διαμορφωθείσης πραγματικής κατάστασης την παραχώρηση της χρήσης χώρου επί των οδών Σοφοκλή Βενιζέλου, Μεθώνης πεζοδρόμου και Σαρανταπόρου, ΟΤ 556-557, που έχει αποκτηθεί από τον ΟΣΚ το έτος 1983, στον Δήμο Χαλανδρίου με σκοπό τη νομιμοποίηση της αυθαιρέτου οικοδομής κλειστού Γυμναστηρίου που κτίσθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και χρησιμοποιεί επί έτη ο αιτών ΟΤΑ.

Εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. όπως προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την υπογραφή κατάλληλης σύμβασης παραχώρησης και την επανυποβολή εισήγησης προς λήψη απόφασης μετά την ένταξη στις διατάξεις του Ν. 4178/2013

Από σήμερα, η τεχνική υπηρεσία ξεκινά τις ενέργειες για τη νομιμοποίηση του κτιρίου ώστε να μπορέσει να αδειοδοτηθεί και να παραδοθεί προς χρήση στους δημότες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet