Συνέχεια καλών εμφανίσεων για το Βόλεϊ Γυναικών ΠΑΚ Χαλανδρίου
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Συνέχεια καλών εμφανίσεων για το Βόλεϊ Γυναικών ΠΑΚ Χαλανδρίου

Συνέχεια καλών εμφανίσεων για την Ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου Χαλανδρίου, καθώς κέρδισε στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, του Α΄ ομίλου του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, αντιμετώπισε εντός έδρας την ομάδα του Α.Σ ΠΑΠΑΓΟΥ και κέρδισε με σετ 3-0.

Οι πολυάριθμοι φίλοι του αθηναϊκού βόλεϊ, που βρέθηκαν, τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015, στις 21:45, στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο «Μάρκος Παπαδάκης», είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι με πλούσιο θέαμα.

Η γηπεδούχος ομάδα παίζοντας βόλεϊ καλών προδιαγραφών κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να κερδίσει σχετικά εύκολα το παιχνίδι, – με εξαίρεση το δεύτερο σετ- με τελικό αποτέλεσμα 3-0 σετ (25-14, 25-21, 25-14).

Η ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου, με σταθερό και ποιοτικό σερβίς, με καταπληκτικά μπλοκ και βγάζοντας εξαιρετικές υποδοχές αλλά και άμυνες, δίκαια έφθασε στο νικηφόρο αποτέλεσμα, απέναντι στην άξια συγχαρητηρίων ομάδα του Παπάγου.

Σε κάθε περίπτωση η ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου έδειξε στοιχεία ωριμότητας, ψυχραιμίας και σταθερής απόδοσης, δεδομένα που σηματοδοτούν αισιοδοξία για την πορεία της στο Πρωτάθλημα και τις δύσκολες αγωνιστικές προκλήσεις που την περιμένουν.

Μπράβο στις αθλήτριες και τον προπονητή μας Κώστα Λεβαντή, για τη μέχρι σήμερα προσπάθειά τους και την καταγραφή των θετικών αποτελεσμάτων της ομάδας και είναι βέβαιο ότι εάν συνεχίσει να δουλεύει στους ίδιους ρυθμούς, η τρέχουσα αγωνιστική περίοδο μπορεί να είναι πολύ γόνιμη και παραγωγική για το Σωματείο του Χαλανδρίου.

Αρκετά καλή ήταν η διαιτησία, των Βαγγέλη Μαρκάτσα, Έλενας-Καλλιόπης Λιδωρικιώτη και Σοφίας Καρατζογλίδου.

ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Κώστας Λεβαντής): Κατερίνα Μαυρίδη, Λιλή Φουσίανη (λ), Πέρσα Σακελλαρίδη, Μαριάννα Λιαρούτσου, Μυρτώ Καλλιπολίτη, Μαρία Τζεμπετζή, Παναγιώτα Καραγιαννίδου, Ακριβή Μανριώτη, Κατερίνα Τράκα-Ζαρκάδη, Ζωή Φιλιπποπούλου, Δήμητρα Πέρρα (λ), Στέλλα Ρουσσοπούλου.

Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ (Αντώνης Μπούμπουρας, Νίκος Γιαννόπουλος): Τ. Μολδοβανίδη, Α. Μικρουδάκη, Σ. Κάτσικα, Ε. Παναγιώτου, Α. Χατζησωκράτη, Ε. Βελούδη, Μ.-Α. Γεωργίου, Δ. Βασσάλου (λ), Α. Σκιτζή, Α. Λιούκα, Σ. Σπανίδου, Παπαγιαννοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet