Διαμαρτύρεται το ΠΑΚΧ για την έλλειψη νερού στο αθλητικό κέντρο «Αποστολοπούλου»
Αθλητισμός

Διαμαρτύρεται το ΠΑΚΧ για την έλλειψη νερού στο αθλητικό κέντρο «Αποστολοπούλου»

«Μποϊκοτάζ» σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή των εκπροσώπων της στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Χαλανδρίου έχει κηρύξει το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο της πόλης, διαμαρτυρόμενο με αυτόν τον τρόπο στην παρατεινόμενη διακοπή υδροδότησης του Κέντρου.

Σε σχετική ανάρτηση του προέδρου του Δ.Σ. του Σωματείου, Παναγιώτη Τζήμου, στον λογαριασμό της ομάδας στο facebook, η οποία απευθύνεται στους εκπροσώπους του Δήμου Χαλανδρίου, αναφέρονται τα εξής:

Αξιότιμοι κύριοι, σας ευχαριστούμε για τις συχνές ενημερώσεις και προσκλήσεις σας για τα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας, αλλά με αγανάκτηση θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε για την εξάμηνη διακοπή του πόσιμου νερού στο αθλητικό κέντρο «Αποστολοπούλου», όπου λειτουργεί το αθλητικό μας Σωματείο.

Θεωρούμε προκλητικές και αντιφατικές τις προσκλήσεις, να μας καλείτε να παρακολουθήσουμε τις ενδιαφέρουσες πολιτιστικές εκδηλώσεις σας, τη στιγμή που με υπαιτιότητα της διοίκησης του Δήμου σας, μας στερείτε το αυτονόητο αγαθό της φύσης, που είναι το νερό, με όλες τις επικίνδυνες συνέπειες στην υγιεινή των αθλούμενων μελών μας.

Κλείνοντας, με λύπη μας σας δηλώνουμε ότι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, τα μέλη του Σωματείου μας, την τρέχουσα περίοδο, δεν παρακολούθησαν αλλά ούτε προτίθενται να παρακολουθήσουν καμιά εκδήλωση του Δήμου σας, μέχρι της επανασύνδεσης της ύδρευσης στο αθλητικό κέντρο «Αποστολοπούλου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet