Επίδειξη δύναμης από το Χαλάνδρι στην Α΄ ΕΠΣΑ
Αθλητισμός

Επίδειξη δύναμης από το Χαλάνδρι στην Α΄ ΕΠΣΑ

Τις… άγριες διαθέσεις του σε ό,τι αφορά την υπόθεση τίτλος στον 2ο όμιλο της Α΄ ΕΠΣΑ έδειξε κι αυτό το Σαββατοκύριακο το Χαλάνδρι, κάνοντας το δεύτερο «διπλό» του (είχε προηγηθεί αυτό επί του Χαλαργού), αυτή τη φορά απέναντι στα Σούρμενα, τα οποία κέρδισε με σκορ 2-1.

Οι «πράσινοι» είχαν από την αρχή την υπεροχή και μόλις στο 11΄ ο Καγιώργης δέχθηκε την κάθετη μπαλιά του Αμανατίδη και με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έγραψε το 0-1.

Παρά το ξάφνιασμά του, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 18΄ ο Μετλίου ισοφάρισε με όμορφη ατομική ενέργεια και υποδειγματικό πλασέ.

Ωστόσο, οι «Χαλανδραίοι» δεν είχαν πει την τελευταία τους… κουβέντα. Με «φυσικό αυτουργό» τον Αμανατίδη, η σέντρα του οποίου βρήκε το χέρι του Ακριτίδη, δόθηκε η ευκαιρία στον Καρακάση να στήσει την μπάλα στη βούλα του πέναλτι κι αμέσως (31΄) μετά να τη στείλει στα δίχτυα του Κάτσικα.

Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα η ομάδα των Βορείων Προαστίων εκείνο που είχε να κάνει ήταν να διατηρήσει το προβάδισμα, κάτι που έκανε με επιτυχημένο τρόπο, φεύγοντας με το «τρίποντο» της νίκης.

Διαιτητής ήταν ο Χριστοδούλου, με βοηθούς τους Γούναρη και Τσατσούλη.

Σούρμενα (Μιχάλης Κάτσικας): Λύρος, Μετλίου, Τσακίρης, Ακριτίδης, Πρέκας (46΄ Πασάς), Μπουγιούκος, Γεωργίου (74΄ Θεοδώρου), Μανωλιάδης, Καζαντζής, Δημογιάννης, Γιοματάρης (64΄ Γιαννόπουλος)

Χαλάνδρι (Κώστας Ρούπτσος): Θ. Κατσιούλης, Μέρτης, Ζούνα, Θανόπουλος, Καρακάσης, Αμανατίδης, Λουκάς, Τσίτσαρης (65΄ λ. τρ. Παπάζογλου), Καγιώργης (90΄ Λειβαρτζηνός), Τζώρτζης, Βέρρας (46΄ Α. Κατσιούλης).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet