Νικηφόρα… προέλαση των Παίδων και Εφήβων του Απόλλωνα Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Νικηφόρα… προέλαση των Παίδων και Εφήβων του Απόλλωνα Χαλανδρίου

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους οι Παίδες και οι Έφηβοι του Απόλλωνα Χαλανδρίου στα αντίστοιχα πρωταθλήματα, νικώντας τον Παπάγο και τον Ατρόμητο Χαλανδρίου αντίστοιχα.

Οι περιγραφές των αγώνων, όπως αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του συλλόγου των Βορείων Προαστίων, έχουν ως εξής:

Απόλλων Χαλανδρίου – Παπάγος 8-1

«Υγιεινός περίπατος» το πρωί του Σαββάτου (8/10) για τους Παίδες, με το 8-1 κόντρα στον Παπάγο να μην αφήνει περιθώρια οποιασδήποτε… παρερμηνείας. «Άφησαν το πόδι από το γκάζι» στο β΄ μέρος οι παίκτες του Αντώνη Ταβερνάρη.

Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τους Παίδες του Απόλλωνα, ευρεία και αυτή, αφού μετά το 9-0 με τον Ηλυσιακό, ήρθε η ώρα του αδύναμου Παπάγου να υποκλιθεί στην ανωτερότητα της ομάδας του Χαλανδρίου.

Στο ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη 7-1, εύλογα λοιπόν στο δεύτερο 35λεπτο ο ρυθμός έπεσε, με τον προπονητή της ομάδας να δοκιμάζει παίκτες σε διαφορετικές θέσεις και να δίνει, μεταξύ άλλων, την ευκαιρία σε δύο ακόμα γεννηθέντες του 2003 (Μίσιος, Παστρικός) να κάνουν το ντεμπούτο τους.

Τα γκολ του Απόλλωνα σημείωσαν οι Δασκαλάκης (2΄, 25΄), Χαραλάμπους (5΄, 20΄), Αλεξανδράκης (23΄, 27΄, 34΄) και Παστρικός (54΄).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σαραντόπουλος, Λαφιατής, Παπαθανάσης, Ψυκαράκης Νίκος, Ντίνης, Χατζής, Αλεξανδράκης, Βουγιουκλάκης, Δασκαλάκης, Πανδής, Χαραλάμπους.

Έπαιξαν και οι Μίσιος, Παστρικός, Ψυκαράκης Γιάννης, Βαρελάς, Αλαφοστέργιος.

Απόλλων Χαλανδρίου – Ατρόμητος Χαλανδρίου 2-0

Την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του Ατρόμητου Χαλανδρίου υπέταξαν οι Νέοι του Απόλλωνα, με το καθαρό και δίκαιο 2-0. Υπέροχα γκολ από Στεργιώτη και Πάνο Καραούζα.

Επιστροφή στις νίκες για τους Νέους του Αντώνη Ταβερνάρη, με καλή και σοβαρή εμφάνιση, απέναντι στον δυνατό συμπολίτη Ατρόμητο.

Ο αγώνας είχε τον χαρακτήρα ντέρμπι στην αρχή, μετά όμως το πρώτο 10λεπτο η ομάδα του Απόλλωνα πήρε τα ηνία, είχε την υπεροχή και παρότι πήγε με 0-0 στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, ήταν καλύτερη, έστω κι αν αυτό δεν μεταφράστηκε σε πολλές τελικές.

Με πειθαρχία στο παιχνίδι του και κοντά τις γραμμές, ο Απόλλων όσο περνούσε η ώρα τόσο πίεζε τον αντίπαλο, που κλεινόταν στο δικό του μισό. Η υπεροχή του Απόλλωνα καρποφόρησε εν τέλει στο 60ό λεπτό, με τον Φραγκίσκο Στεργιώτη να πιάνει εκπληκτικό ευθύβολο σουτ, μετά από απομάκρυνση σε κόρνερ και να στέλνει την μπάλα στο «Γ».

Παρόμοια κατάληξη είχε και η ατομική προσπάθεια του Πάνου Καραούζα, πέντε λεπτά αργότερα. Σουτ από 30 μέτρα στο «παραθυράκι», 2-0 και… τέλος, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν σε θέση να απειλήσουν και τις λίγες φορές που το έκαναν βρήκαν έναν πολύ σταθερό Καλλιαμπάκο απέναντί τους.

Το σκορ θα έπαιρνε μεγαλύτερες διαστάσεις, αν ο Παπαδάκης ήταν προσεκτικός στη φάση του 78΄, όταν πέρασε και τον τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ του δεν βρήκε εστία.

«Σιγά σιγά η ομάδα θα δέσει, τα παιδιά δεν γνωρίζονται καλά ακόμα μεταξύ τους. Είμαι ευχαριστημένος για το γεγονός ότι ενώ στα φιλικά είχαμε πρόβλημα στις στημένες φάσεις, είναι κάτι το οποίο έχουμε φτιάξει. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι», ήταν το σχόλιο του Αντώνη Ταβερνάρη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet