Ήττα με 4-3 από το Καματερό στα πέναλτι για τον Ατρόμητο Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Ήττα με 4-3 από το Καματερό στα πέναλτι για τον Ατρόμητο Χαλανδρίου

Στις ομάδες του Χαλανδρίου μάλλον δεν… πάνε τα πέναλτι. Έτσι, μετά τον αποκλεισμό του Χαλανδρίου από το Χαϊδάρι στη διαδικασία των πέναλτι, και ο  Ατρόμητος Χαλανδρίου έζησε την ίδια εμπειρία απέναντι στο Καματερό, χάνοντας την πρόκριση με 4-3.

Ο Ατρόμητος Χαλανδρίου είχε δύο δοκάρια στον αγώνα, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο, όντας ομάδα ανώτερης κατηγορίας (το Καματερό παίζει στην Α΄ ΕΠΣΑ, ενώ ο Ατρόμητος στη Β΄ ΕΠΣΑ).

Στο πρώτο ημίχρονο, που κύλησε με λίγες φάσεις, ξεχώρισε η κεφαλιά του Αθανασόπουλου στο 27΄ που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Ατρομήτου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Καματερού «ανέβασε στροφές», χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα. Έτσι, στο 50΄ το φάουλ του Παναγιωτόπουλου έφυγε άουτ, ενώ στο 54΄ ο Τσιργιώτης έστειλε με σουτ την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Καπάταη.

Τρία λεπτά αργότερα, σε κόντρα επίθεση, ο Μαυρομάτης μπήκε από το πλάγια και σούταρε για να στείλει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Μητρούση. Το Καματερό απείλησε εκ νέου στο 71΄ αλλά το σουτ του Άγκολι έφυγε άουτ.

Καθολική ήταν η υπεροχή της ομάδας στο β΄ημίχρονο ωστόσο και πάλι το γκολ δεν ήρθε. Στο 50΄φάουλ του Παναγιωτόπουλου έφυγε άουτ. Στο 54΄σουτ από τον Τσιργιώτη έφυγε και αυτό λίγο πάνω από το τέρμα. Στο 57΄σε μια κόντρα αντεπίθεση από τον Μαυρομάτη με διαγώνιο μπάσιμο και σουτ η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι του Μητρούση. Στο 71΄καλή προσπάθεια καταγράφεται σε σουτ του Άγκολι που έφυγε άουτ. Στο 79΄ ο Αθανασόπουλος δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την μπαλιά που έλαβε μέσα στη μικρή περιοχή από τον Ντάτη κι έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Στον έξτρα χρόνο ο Ατρόμητος θα μπορούσε να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση, αλλά το σουτ του Κ. Δρόση στο 113΄ έστειλε την μπάλα να διαγράψει μια περίεργη τροχιά, για να αποκρουστεί στη συνέχεια από τον Μητρούση και το πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού.

Με αυτά και μ΄ εκείνα, ήρθε και η ώρα των πέναλτι, όπου το Καματερό αποδείχθηκε αποτελεσματικότερο. Η σειρά των πέναλτι: Μαυρομάτης (απέκρουσε ο Μητρούσης), Μπούγιας 0-1, Δρόσης Κ. (άουτ), Άγκολι (απέκρουσε ο Καπάταης), Μπουτσικάρης 1-1, Κοντόσταυλος 1-2, Δρόσης Οδ. 2-2, Ξενάκης 2-3, Σουμελίδης 3-3, Μητρούσης 3-4

Διαιτητές: Αλάμπεης, Νικολάου – Καφρίτσας

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Καπάταης, Φλέγκας, Αφεντουλίδης, Δρόσης Ο., Μουσχουλιάς, Αλ Ουρεικάτ (114΄ Καπέλης), Μακρής, Μαυρομάτης, Δρόσης Κ., Μπουτσίκαρης, Παπαδάκης (32΄Δούκας, 77΄ Σουμελίδης).

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Μητρούσης, Ξενάκης, Λιόνας, Παπαιωάννου, Μάλλης, Λουκέρδης (65΄ Κοντόσταυλος), Παναγιωτόπουλος, Άγκολι, Αθανασόπουλος, Ντάτης, Τσιργιώτης (78΄ Μπούγιας).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet