2ο Park Volley Γ.Σ. Χαλανδρίου
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

2ο Park Volley Γ.Σ. Χαλανδρίου

Το τμήμα βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλανδρίου βγάζει το βόλεϊ από τα «στενά» όρια των αθλητικών εγκαταστάσεων και επιδιώκει να φέρει το αγαπημένο άθλημα μέσα στο Χαλάνδρι. Έτσι, την Κυριακή 17 Μαΐου, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά εκδήλωση με την ονομασία «Park Volley Γ.Σ. Χαλανδρίου», σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης εκδήλωσης.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Πάρκο της Αττικής Οδού στο Χαλάνδρι (πλησίον στάσης προαστιακού Πεντέλη), με ώρα έναρξης 9:30, με αντιπροσωπείες ομάδων δημοτικού από τους ΑΟΝ. Βύρωνος, Α.Ε. Αμπελοκήπων, ΣΦΑΜ «Φοίβος», Γ.Σ. Κηφισιάς «Ο Ηρακλής»,  Θρίαμβο Χαϊδαρίου, Άθλο Χαλανδρίου, 12ο Δημοτικό Χαλανδρίου και από τον Γ.Σ. Χαλανδρίου.

Οι αγώνες θα είναι της μορφής mini volley (3 vs 3) με επίπεδα και ηλικίες, χωρίς όμως νικητές και ηττημένους αλλά με χρόνο, ώστε να αγωνιστούν όσο το δυνατό περισσότερο τα παιδιά, χωρίς άγχος. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου «Είναι μια καλή ευκαιρία για τον φίλαθλο κόσμο να έρθει να παρακολουθήσει αυτούς τους ξεχωριστούς αγώνες και να εξοικειωθεί ακόμα περισσότερο με το συγκεκριμένο άθλημα το οποίο έχει αποκτήσει ιδιαίτερη δυναμική, ειδικά στην περιοχή του Χαλανδρίου».

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την εκδήλωση μπορούν να επικοινωνούν με τον Γ.Σ. Χαλανδρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]  ή στον αριθμό τηλεφώνου 6945 756869.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet