Γενικό… προσκλητήριο από την Α.Ε. Χαλανδρίου για τον ημιτελικό
Αθλητισμός

Γενικό… προσκλητήριο από την Α.Ε. Χαλανδρίου για τον ημιτελικό

Πρόσκληση προς τους φίλους της Α.Ε. Χαλανδρίου, αλλά και τα παιδιά του Χαλανδρίου, προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα στον αγώνα που δίνει για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ απέναντι στον ΠΑΟ Καματερού, την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016, στο Δημοτικό Γήπεδο Χαλανδρίου (15:00) απευθύνει ο Σύλλογος, με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook.

Στην ανάρτηση αναφέρονται τα εξής:

Η ομάδα μας έφτασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις και ξεπερνώντας την αντίσταση αξιόμαχων αντιπάλων. Την Τετάρτη 6/1/2016 αντιμετωπίζει την ομάδα ΠΑΟ Καματερό στο Δημοτικό Γήπεδο Χαλανδρίου στις 15:00.

Περιμένουμε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας να έρθουν με τους γονείς τους να παρακολουθήσουν την αντρική ομάδα. Οι γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας μας δεν θα πληρώσουν εισιτήριο.

Προσκαλούμε επίσης όλα τα παιδιά του Χαλανδρίου να έρθουν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της ομάδας της Α.Ε.Χαλανδρίου, η είσοδος των οποίων θα είναι ελεύθερη.

Τέλος προσκαλούμε όλο τον κόσμο του Χαλανδρίου να έρθει στο γήπεδο με ενδεικτική τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.

Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ, ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet