Πρόκριση για τους Παίδες του Νηρέα στη Β΄ προκριματική φάση του πρωταθλήματος
Αθλητισμός

Πρόκριση για τους Παίδες του Νηρέα στη Β΄ προκριματική φάση του πρωταθλήματος

Στη δεύτερη θέση του Α’ Ομίλου τερμάτισε η ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου στην Α’ Προκριματική Φάση του Πρωταθλήματος Παίδων που διεξήχθη στις 16 και 17 Ιανουαρίου 2016 στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.

Οι νεαροί πολίστες αντιμετώπισαν τις ομάδες του Κ.Ο. Ποσειδώνα Ιλισίων, τα Δελφίνια Μεταμόρφωσης και τον Πανιώνιο σε ισάριθμα παιχνίδια το Σάββατο και την Κυριακή.

Οι νεαροί πολίστες φάνηκαν να κερδίζουν σχετικά άνετα τις δύο πρώτες αντιπάλους, αφού επικράτησαν εναντίον του Κ.Ο. Ποσειδώνα Ιλισίων με σκορ 15-5 και κατόπιν ενάντια στα Δελφίνια Μεταμόρφωσης με τελικό σκορ 16-4.

Την Κυριακή όμως η ομάδα του Νηρέα δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στον εξίσου δυνατό Πανιώνιο, σε ένα παιχνίδι που αναμενόταν ως ντέρμπι και δεν διέψευσε τις προσδοκίες.

Το παιχνίδι είχε πολλές ανατροπές, αφού η πρώτη περίοδος έληξε με σκορ 1-4 υπέρ της ομάδας του Νηρέα, ενώ το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες με τη διαφορά στο ένα γκολ με τον Νηρέα Χαλανδρίου να προηγείται του Πανιωνίου με σκορ 6-7. Στο τέλος της τρίτης περιόδου και σε ένα 8λεπτο που σημειώθηκαν μόλις 3 γκολ, οι δύο ομάδες βρέθηκαν ισόπαλες 8-8 . Στην τέταρτη περίοδο όμως, που καθόρισε και το τελικό σκορ, έγινε η ανατροπή του παιχνιδιού φέρνοντας τον Πανιώνιο μπροστά, οι παίκτες του οποίου στην τελευταία περίοδο σκόραραν 4 γκολ και διαμόρφωσαν το τελικό σκορ σε 12-8 υπέρ του Πανιωνίου.

 Οι πρώτοι αυτοί αγώνες του πρωταθλήματος έδειξαν τη δυναμική της ομάδας του Α.Ο. Νηρέα Χαλανδρίου και τον στόχο της ομάδας να ανταγωνιστεί τις «παραδοσιακά δυνατές» ομάδες στα πρωταθλήματα κατηγοριών και να διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή θέση.

Πηγή: nireashal.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet