Συνεχίζουν το σερί νικών οι Παίδες του Απόλλωνα
Αθλητισμός

Συνεχίζουν το σερί νικών οι Παίδες του Απόλλωνα

Στο… γνωστό μοτίβο, οι Παίδες του Απόλλωνα Χαλανδρίου επικράτησαν και του Πανθησειακού, παρά το γεγονός ότι ο Αντώνης Ταβερνάρης προέβη σε πολλές αλλαγές, όπως ενημερώνει η επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Ο πρωταθλητής Απόλλωνας δεν είχε κανένα πρόβλημα στο Καλαμάκι και το 2-0 ήρθε εύκολα, ανεβάζοντας το ρεκόρ του στο 7-1-0 και αυξάνοντας τη διαφορά της ομάδας των Βορείων Προαστίων από τους διώκτες της.

Με πάρα πολλές αλλαγές και περιλαμαμβάνοντας για πρώτη φορά ταυτόχρονα στην 11άδα και τους πέντε παίκτες γεννημένους του 2002, η ομάδα του Απόλλωνα καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο την υπόθεση νίκη, έστω κι αν δεν έπιασε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Στο 15΄ κέρδισε πέναλτι ο Παπαδάκης, το εκτέλεσε άψογα ο Πανδής και άνοιξε το σκορ. Ο Ζιγγιρίδης στο 25΄ σκόραρε μετά από καιρό για το 2-0, έπειτα από ασίστ του Παπαδάκη.

Για να κατακτηθεί και τυπικά η πρώτη θέση του ομίλου απαιτούνται 3 βαθμοί στους επόμενους 3 αγώνες. Σε αυτόν με τη Δάφνη Π. Φαλήρου (Σάββατο 5/3, 17:00) υπάρχει και έξτρα κίνητρο… καθώς εάν δεν ηττηθούν οι “Χαλανδραίοι” θα κλείσουν 1 χρόνο αήττητοι ως παιδικό τμήμα, παρότι με διαφορετικούς παίκτες.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Πατεράκης, Δερμιτζάκης, Μαζέτας, Παγώνης, Ανδρινόπουλος, Κανέλλος, Πίκουλας, Χατζής, Παπαδάκης, Πανδής, Ζιγγιρίδης. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Παπαγεωργίου, Μέρμηγκας, Οικονόμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet