Εντυπωσιακή είσοδος στους “8” για τους Παίδες του Απόλλωνα Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Εντυπωσιακή είσοδος στους “8” για τους Παίδες του Απόλλωνα Χαλανδρίου

Εντυπωσιακή είσοδο στους “8” του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΠΣΑ πέτυχε η ομάδα του Απόλλωνα Χαλανδρίου μετά το εμφατικό 4-0 επί του Χαϊδαρίου.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, η μεγάλη πρόκριση περιγράφεται ως εξής:

Όσο εντυπωσιακή ήταν η πορεία της ομάδας Παίδων σε α΄ και β΄ φάση του Πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, άλλο τόσο ήταν και η είσοδός της στα νοκ-άουτ. Κανένα περιθώριο αντίδρασης στο Χαϊδάρι, 4-0 και πάμε παρακάτω.

Όσοι παρακολουθούν τακτικά την ομάδα του Αντώνη Ταβερνάρη γνωρίζουν ότι τα παιδιά μπορούν και πολύ καλύτερα! Αγχωμένος μπήκε ο Απόλλων στο ματς, ειδικά στο πρώτο 15λεπτο, ενώ σε όλο το παιχνίδι η κυκλοφορία μπάλας δεν ήταν στα επίπεδα που μας έχει συνηθίσει.

Στα θετικά, βέβαια, οι προσωπικές μονομαχίες και το πρέσινγκ με παγίδες που λειτούργησε άψογα απ’ όλους, ενώ ήταν φανερή η διαφορά από τον αντίπαλο στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Άψογη συνολικά η ανασταλτική λειτουργία, το Χαϊδάρι δεν είχε ούτε μία τελική προσπάθεια και στα 70 λεπτά του αγώνα!

Η υπόθεση πρόκριση κρίθηκε από το 1ο ημίχρονο, με το σκορ ήδη στο 3-0. Το πρώτο γκολ ο Παπαδάκης, έπειτα από μπαλιά του Αντωνόπουλου και εξαιρετικό τελείωμα («κρέμασε» τον τερματοφύλακα). Το δεύτερο ο Ζιγγιρίδης, έπειτα από σέντρα του Μαζέτα από αριστερά, ενώ και το τρίτο προήλθε από συνεργασία: πάσα Κανέλλου στον Ζαχάκο, από κει στον Παπαδάκη, όβερλαπ ο Παπαγεωργίου, συρτή πάσα εκείνος στον Ζαχάκο και γκολ! Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο β΄ μέρος, με τον Οικονόμου να περνάει δύο παίκτες και από τη μικρή περιοχή να πλασάρει εύστοχα στην απέναντι γωνία.

Υπήρχε και… κανονική τούρτα στα αποδυτήρια, πάντως, με όλα τα παιδιά να εύχονται στον Ζιγγιρίδη και τον Παπαγεωργίου χρόνια πολλά για τα γενέθλιά τους!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι παρακολούθησαν, μεταξύ πολλών άλλων, ο πρόεδρος Αντώνης Μαραγκουδάκης, ο αντιπρόεδρος Σπύρος Γιασαφάκης, ο προπονητής της πρώτης ομάδας Νίκος Νικολακόπουλος και ο αρχηγός αυτής, Φίλιππος Κοτσαύτης. Στην εξέδρα και παιδιά των άλλων τμημάτων του παιδικού, που ήρθαν για να βοηθήσουν τους φίλους τους, δείγμα και αυτό του δεσίματος που υπάρχει σε αυτή τη σπάνια οικογένεια!

Ο επόμενος αντίπαλος θα προκύψει την Τετάρτη (13/4), από την αναμέτρηση Νέα Σμύρνη – Α.Ο. Περιστερίου και ας ελπίσουμε τα δικά μας παιδιά να αποβάλλουν το άγχος και να παίξουν πιο ελεύθερα. Θυμίζουμε ότι το φετινό τους ρεκόρ πήγε πλέον στο 21-2-0, με τέρματα 95-7!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Πατεράκης, Φλουρέντζου (20΄ Παπαγεωργίου), Μαζέτας (50΄ Παγώνης), Αντωνόπουλος, Ανδρινόπουλος, Κανέλλος, Παπαδάκης (50΄ Μέρμηγκας), Σπανός (50΄ Χατζής), Ζιγγιρίδης (35΄ Πάνου), Ζαχάκος (48΄ Πανδής), Οικονόμου (55΄ Χαρλαύτης).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet