“Σάρωσε” με 5-0 την Ειρήνη Πετρούπολης το Χαλάνδρι και συνεχίζει να ελπίζει…
Αθλητισμός

“Σάρωσε” με 5-0 την Ειρήνη Πετρούπολης το Χαλάνδρι και συνεχίζει να ελπίζει…

Το Χαλάνδρι εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο την αδυναμία της ουραγού Ειρήνης Πετρούπολης και κατάφερε ευρείας έκτασης εκτός έδρας νίκη με σκορ 5-0 για την 29η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ.

Με τον τρόπο αυτό, η ομάδα των Βορείων Προαστίων, αν και ισοβαθμεί στην 11η θέση με την Πεύκη (έχουν αμφότεροι 39 βαθμούς), διατηρεί ακόμη το… κεφάλι έξω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ υπέρ του λειτούργησε και η ήττα του Ιάσωνα Αγ. Φανουρίου (13ος, με 37 βαθμούς) από το Καματερό.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 5΄ ο Α. Κατσιούλης, για να έρθει στο 17΄ ο Σκούμας να διπλασιάσει τα γκολ για το Χαλάνδρι και στο 45΄ και πάλι ο Α. Κατσιούλης να γράψει το τελικό σκορ ημιχρόνου (0-3).

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν διαφοροποιήθηκε, με τους “Χαλανδραίους” να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα για τέταρτη φορά στο 66΄ με τον Σκούμα και για πέμπτη, και τελευταία φορά, στο 87΄ με τον Σκιαδά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα των Βορείων Προαστίων δεν… αρκέστηκε στα 5 γκολ, αλλά είχε και τρία δοκάρια, με τον Καρακάση στο 20΄, τον Μπιζά στο 25΄ και τον Α. Κατσιούλη στο 45΄.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, αφού στο 89΄ αποβλήθηκε από πλευράς Χαλανδρίου ο Μπιζάς και από πλευράς Ειρήνης Πετρούπολης ο Κατσίπης.

Ειρήνη Πετρούπολης (Θανάσης Ψύλλιας): Παπαδόπουλος, Δαρδαμάνης, Τσώνης, Ασφής, Δούμας (60΄ Κουτζιούμης), Πουμπουρίδης (46΄ Γουρούνας), Μπίζας, Κατσίπης, Θόδας, Χ. Λαμπράκος (70΄ Θεοδωρακόπουλος), Β. Λαμπράκος.

Χαλάνδρι (Δήμος Τσημιλιώτης): Θ. Κατσιούλης (75΄ Γούλας), Λαζάρου, Ζούνα, Μερτής, Καρακάσης, Φελέκης, Τσίτσαρης, (70΄ Φακίνος), Α. Κατσιούλης, Μπιζάς, Πατσιαβούρας (46΄ Σκιαδάς), Σκούμας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet