Έργα 7,6 εκατ. ευρώ προωθούνται στον Δήμο Χαλανδρίου το 2016
Ποιότητα Ζωής

Έργα 7,6 εκατ. ευρώ προωθούνται στον Δήμο Χαλανδρίου το 2016

Συνάντηση μεταξύ του δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου και του αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργου Καραμέρου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015 στο δημαρχείο Χαλανδρίου.

Αφορμή για τη συνάντηση αποτέλεσαν, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «τα ερωτηματικά και οι αιτιάσεις που προβλήθηκαν σχετικά με το μικρό ποσό (15.000 ευρώ) που διατέθηκε στον Δήμο Χαλανδρίου κατά την τελευταία αναμόρφωση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας».

Στο Δημοτικό Συμβούλιο συμφωνήθηκε να προγραμματισθεί συνάντηση του δημάρχου και των εκπροσώπων των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου με τον αντιπεριφερειάρχη ώστε να διευκρινισθούν ορισμένα ζητήματα.

Στη συνάντηση δεν προσήλθαν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κ.κ. Γ. Κουράσης, Σ. Ανδρεόπουλος, Γ. Λαδόπουλος, Λ. Καρατζά και Γ. Θωμάς. Παρών ήταν μόνο ο κ. Α. Νταβίας ο οποίος αποχώρησε εξαιτίας όπως ανέφερε της απουσίας των υπολοίπων παρατάξεων.

Στη συζήτηση που ακολούθησε ανάμεσα στον δήμαρχο Χαλανδρίου, τον αντιπεριφερειάρχη και υπηρεσιακούς παράγοντες από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής υπήρξε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, δέσμευση να περιληφθούν στο τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό του 2016 τα παρακάτω έργα, για τα οποία έχουν υποβληθεί αναλυτικές προτάσεις από τον Δήμο Χαλανδρίου:

  • Έργο κατασκευής ομβρίων προϋπολογισμού 5.350.000 ευρώ.
  • Κατασκευή δυο πλατειών στο Πάτημα προϋπολογισμού 1.600.000 ευρώ.
  • Ολοκλήρωση της μετατροπής του ακινήτου «Σαχάλα» σε ΚΑΠΗ προϋπολογισμού 665.000 ευρώ.

Και οι δυο πλευρές τόνισαν, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «τη βεβαιότητά τους ότι η καλή συνεργασία του Δήμου Χαλανδρίου και της Περιφέρειας Αττικής (που εκφράστηκε στην υπόθεση του καταυλισμού των ΡΟΜΑ και στην υπόθεση του εμπρησμού του Θεάτρου της Ρεματιάς) θα συνεχισθεί και στο μέλλον».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet