Σεμινάρια «Θεραπειών & Τεχνών», «Παιδαγωγικών» και «Ψυχολογίας & Συμβουλευτικής» από το Πολύτεχνο
Επιχειρήσεις – Αγορά

Σεμινάρια «Θεραπειών & Τεχνών», «Παιδαγωγικών» και «Ψυχολογίας & Συμβουλευτικής» από το Πολύτεχνο

Ο χώρος παιδικής καλλιτεχνικής αγωγής «Το Πολύτεχνο» εύχεται «Χρόνια Πολλά & Καλή Χρονιά.

Όπως γνωστοποιεί η διοίκηση, για 20η συνεχή χρονιά είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για τα νέα του σεμινάρια για την περίοδο του Ιανουαρίου – Ιουνίου 2021 στους τομείς των:

Η υπεύθυνη σεμιναρίων & παιδαγωγικών προγραμμάτων του «Πολύτεχνου», Μαργαρίτα Παπακώστα, αναφέρει στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης:

Το «ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ» φρόντισε και για το 2ο κύκλο σπουδών του, σεβόμενο πάντα τη γνωστική διαδικασία, να έχει ποικιλία στη θεματολογία του, εξαιρετικά καταρτισμένους εισηγητές και διδακτικό υλικό που ενσωματώνει τις πιο σύγχρονες θεωρίες γύρω από την Επιστήμη και την Τέχνη.

Τα σεμινάρια διαμορφωθήκαν με βάση τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα και σχολικά βιβλία αλλά και τις ανάγκες των εκπαιδευτικών.

Τα σεμινάρια παρέχονται στον χώρο μας δια ζώσης και, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Ταυτόχρονα, υπάρχει και η δυνατότητα, για όσους το επιθυμούν, παρακολούθησης σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, η οποία θα παρέχεται διαδικτυακά (δηλαδή και διά ζώσης και εξ αποστάσεως-live streaming).

Τα σεμινάρια μας επίσης καθώς και οι ημερίδες μας προσφέρονται και για παρακολούθηση εξ αποστάσεως χωρίς να παρακωλύεται ο βιωματικός τoυς χαρακτήρας εφόσον οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την διά ζώσης εκπαίδευση.

Μη διστάσετε να μας επισκεφθείτε από κοντά ώστε να σας προτείνουμε τις καλύτερες για εσάς επιλογές.

Πληροφορίες: 210 6859383, 210 6856027, 69 77260080, Σπάρτης 22 Χαλάνδρι (15233), email: [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet