Άγρια καταδίωξη στο Χαλάνδρι – Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. συμμορία διαρρηκτών
Φωτογραφία: real.gr
Κοινωνία

Άγρια καταδίωξη στο Χαλάνδρι – Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. συμμορία διαρρηκτών

Άγρια καταδίωξη επικίνδυνων διαρρηκτών στο Χαλάνδρι από ομάδα μοτοσικλετιστών της ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι μάλιστα με αυτοθυσία και παρά το γεγονός πως οι δράστες προσπάθησαν να εμβολίσουν τις μηχανές τους, κατάφεραν όχι μόνο να τους ακινητοποιήσουν αλλά και να τους συλλάβουν, βάζοντας μάλιστα stop στη δραστηριότητα τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του real.gr όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης 28 Ιουνίου στην οδό Θησέως στο Χαλάνδρι, όταν ιδιοκτήτης διαμερίσματος τις περιοχής, αντιλήφθηκε τέσσερα άτομα να έχουν διαρρήξει τα δύο διπλανά διαμερίσματα.

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, ενώ παράλληλα συγκράτησε τη μάρκα και τις πινακίδες κυκλοφορίας του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν οι δράστες, αφού πρώτα είχαν αρπάξει χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Η ανταπόκριση των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ. ήταν άμεση με αποτέλεσμα να εντοπίσουν λίγη ώρα μετά σε δρόμο του Χαλανδρίου το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, κάνοντας μάλιστα σήμα στον οδηγό του να το ακινητοποιήσει.

Ο δράστης προφανώς και δεν υπάκουσε στο σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να ξεφύγει από τους έμπειρους μοτοσικλετιστές τις ΔΙ.ΑΣ.

Ακολούθησε άγρια καταδίωξη στους δρόμους του Χαλανδρίου, καθώς οι μοτοσικλετιστές της ΔΙ.ΑΣ κάλεσαν και ενισχύσεις, με αποτέλεσμα στην Λ. Πεντέλης και έπειτα από την αποτυχημένη προσπάθεια των τεσσάρων δραστών να εμβολίσουν τις μηχανές της ΔΙ.ΑΣ., οι αστυνομικοί με αυτοθυσία κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν, ενώ την ίδια ώρα άλλοι συνάδελφοι τους μάζευαν από τον δρόμο τα κοσμήματα και τα χρυσαφικά που πέταξαν από το παράθυρο του αυτοκινήτου τους οι δράστες, κατά την διάρκεια της καταδίωξης.

Όπως διαφαίνεται από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που φέρνει στο φως το real.gr, πρόκειται για τέσσερις Ρομά, οι οποίοι φαίνεται πως είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στα Βόρεια Προάστια, καθώς φέρεται να έχουν πραγματοποιήσει δεκάδες διαρρήξεις και κλοπές σε διαμερίσματα και μονοκατοικίες.

Πηγή: real.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet