Έμπρακτη Στήριξη στο Λύρειο Ίδρυμα
Κοινωνία

Έμπρακτη Στήριξη στο Λύρειο Ίδρυμα

Σε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία προχωρεί ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου με σκοπό να βοηθήσει και να ενισχύσει το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα.

Πιο συγκριμένα, έως την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014, στο νέο γραφείου του Συλλόγου, που βρίσκεται επί των οδών Αγίου Γεωργίου και Φ. Λίτσα, στο Χαλάνδρι, θα συλλέγονται αναγκαία είδη για να προσφερθούν στο Ίδρυμα.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου:

«ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,

Στόχος του Συλλόγου μας είναι να εκφράζουμε, μέσα από τους αγώνες μας, τις πρωτοβουλίες μας, τις εκδηλώσεις μας, την ανάγκη για κοινωνική αλληλεγγύη.

Να στηρίζουμε, με τις δυνατότητές μας, όποτε μπορούμε, εκτός από τους συναδέλφους και τις ανάγκες των υπόλοιπων συνανθρώπων μας, να δημιουργούμε προϋποθέσεις συνεργασίας και αλληλοσυνεννόησης με την ευρύτερη κοινωνία.

Με αυτό το σκεπτικό, ο Σύλλογος μας ήρθε σε επαφή με το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα, στο οποίο φιλοξενούνται 70 παιδιά ηλικίας από 2 εως 18 ετών και αναλάβαμε την πρωτοβουλία να συλλέξουμε και να προσφέρουμε αναγκαία είδη, μεταχειρισμένα αλλά σε πολύ καλή κατάσταση (ρούχα, βιβλία, παιχνίδια), για την καλύτερη φροντίδα και διαβίωση αυτών των παιδιών.

Να σημειώσουμε ότι το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα δεν λαμβάνει καμία απολύτως επιχορήγηση. Τα έσοδά του προέρχονται από τις μικρές ή μεγάλες δωρεές ιδιωτών ή φορέων.

Η συλλογή των παραπάνω ειδών θα γίνεται στο νέο γραφείο του συλλόγου μας (Αγ. Γεωργίου & Φ. Λίτσα) μέχρι την Παρασκευή 14.02.14.

Το Διοικητικό Συμβούλιο».

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet