Έως 23/10 οι αιτήσεις για το ΚΔΒΜ Χαλανδρίου
Κοινωνία

Έως 23/10 οι αιτήσεις για το ΚΔΒΜ Χαλανδρίου

Έως την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου θα δέχεται αιτήσεις για τα εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις εθνικής και τοπικής εμβέλειας το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Χαλανδρίου.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Τα προγράμματα πραγματοποιούνται στον χώρο της Ριζαρείου Σχολής, κτήριο «Κωνσταντίνος Καραμανλής», κατά τις πρωινές και απογευματινές ώρες (9:00-11:00 και 16:00-20:00).

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται:

  1. Συμπλήρωση σχετικής αίτησης.
  2. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και εγγραφές μπορούν να επικοινωνούν με τη Ριζάρειο Σχολή, Ριζαρείου 1, Χαλάνδρι, τηλ.& φαξ: 2106823964, καθημερινά από τις 11:00 έως τις 13:00, εκτός Παρασκευής.

Η αίτηση μπορεί να συμπληρωθεί και ηλεκτρονικά και αποστέλλεται μαζί με τη φωτοτυπία ταυτότητας στο email: [email protected] ή στο fax: 210 6823964.

Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας: Κατερίνα Σταυροπούλου
Υπεύθυνη Οργάνωσης: Παναγιώτα Χαλούλου

Όπως μας ενημερώνει ανακοίνωση του Δήμου, οι εκπαιδευόμενοι που έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν επιτυχώς τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παραλαμβάνουν τις Βεβαιώσεις Παρακολούθησης καθημερινά 11:00- 13:00, εκτός Παρασκευής, από το ΚΔΒΜ Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet