Ανεγκέφαλοι βανδάλισαν το Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου – Άμεση αντίδραση του Δήμου
Κοινωνία

Ανεγκέφαλοι βανδάλισαν το Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου – Άμεση αντίδραση του Δήμου

Σάββατο 2 Μαΐου και αρκετές υπηρεσίες του Δήμου Χαλανδρίου, όπως και εθελοντές, βρέθηκαν στο Θέατρο Ρεματιάς για να αποκαταστήσουν φθορές που ανεγκέφαλοι προκάλεσαν σε αυτόν τον ιδιαίτερο όμορφο πολιτιστικό χώρο της πόλης.

Η ανάρτηση του δημάρχου, Σίμου Ρούσσου, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δικαιολογημένα οργισμένη:

Τα τελευταία χρόνια οι πολύχρωμες, ανοιχτές και ελεύθερες γιορτές στο Θέατρο της Ρεματιάς έδωσαν πρόσβαση στην τέχνη σε χιλιάδες ανθρώπους, έστειλαν το μήνυμα της έμπρακτης αλληλεγγύης στους πιο αδύναμους, σε πρόσφυγες και μετανάστες, άνοιξαν τον δημόσιο χώρο σε κάθε μορφής τέχνης και συλλογικότητα, επαναδημιουργώντας κυριολεκτικά από τις στάχτες του κάτι παραπάνω από ένα θέατρο. Έναν δημόσιο, ανοιχτό χώρο έκφρασης στους πολίτες και τους δημιουργούς της πόλης.

Δυστυχώς, για πολλοστή φορά, όσοι ενοχλούνται από αυτές τις επιλογές βανδάλισαν, κατέστρεψαν και ποδοπάτησαν την ψυχή αυτής της πόλης. Και εμείς για άλλη μια φορά ήμασταν σήμερα εκεί για να ξαναδώσουμε την απάντηση που δώσαμε τον Μάιο του 2015: «Και εκατό φορές να το καταστρέψετε, εκατό φορές θα το αναστήσουμε»

Υ.Γ.: Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους εργαζόμενους της υπηρεσίας Καθαριότητας, της Τεχνικής Υπηρεσίας, τους αντιδημάρχους, τους ενεργούς πολίτες, όλους όσοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο σημερινό κάλεσμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet